Zob boli

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

1. jun 2007 17:19

Pismo rosno, pa kaj zobozdravniki tko radi puščajo zobe odprte? Do zdej sem hodila k šolskemu zdravniku, ki je res naaaaaaaaaajboljši med taboljšimi (Jernej, mislim, da si ti tudi hodil k njemu v Krško?). Zdaj nimam več tapravega statusa, zato bi morala biti samoplačnik, to pa pomeni cca. 80 evrov plomba. Tako se en dan spomnim, da bi se morala prepisati h kakšnemu drugemu zdravniku in se vsa srečna, ker me je takoj vzela, prepišem k zobozdravnici, pri kateri je moja mami (je bla le 1x prej pri njej, tako da je ni glih dobr poznala). Danes mi je povrtala 4 zobe ob koreninah (kjer se mi je dlesen odmaknila in so zobje postajali malce rjavi). Zdejle imam odprte. Celo popoldne sem prespala, zavita v odejo, ker je bolelo K SVINA! Zeblo me je in potila sem se. Ful čudna kombinacija, priznam. Zdejle sm pojedla dva Nalgesina in počasi se mi zdi, da se mi pogled bistri. Čutim le še oddaljeno kljuvanje, občasno rahlo skelenje in le malo je še otekline. Če si enkrat pri zobozdravniku, ki je res mojster svojega poklica, nisi več z nikomer drugim zadovoljen. A kdo mogoče pozna kakšnega dobrega zobozdravnika med Brežicicami in Sevnico? Tudi peljala bi se kam, če bi se mal bolj z anduhtjo zraven spravu. Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 01. jun 2007 17:20:29

vida u.  

član od: 1.4.2007

sporočila: 360

1. jun 2007 20:03

Sy, zgleda da si iz Krškega. Jaz hodim v ZD Senovo k Spudiču je zlo dober zobozdravnik, no ja do sedaj je bil bomo vidl kaj bo s tem zobom naredu.Ubistvu ga vsi hvaljo in ima zelo gužvo. On je pa doma v Krškem. Naj ti bolečina hitro mine vida u. Sporočilo je spremenil(a) vida u. dne 01. jun 2007 20:03:59 Sporočilo je spremenil(a) vida u. dne 02. jun 2007 14:46:36

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti