28. mar 2007 12:27
Veri hehe, čakaj, da rodiš. Če ti povem, da imam jaz VSAK dan 2-3 stoje cunj, kar je tričetrt od otrok boš vedela kolk cunj umažejo. na začetku ti kak mlekec polije, pa, ko ga skopaš ga itak v čisto oblešeč, pa kakšno plničko daš malo postrani pa je vse mokro, pa kak kakec uide mimo plenice pa je spet vse za preoblečt. Jaz tamalo kakšen dan moram tudi 3x komplet preoblečt (2 bodija, pajacek), da ti ne pišem kolk tetra plenic ti pri previjanju, ker maš pogrnjeno pod njo, polulajo in pokakcajo. Ne vem zakaj vsi otroci čakajo, da daš pleničko spo ritke pol pa dajmo lulat in kakcat.
Da o tavelikih dveh sploh ne pišem kolk zapackata, umažeta, polijeta, pa pol itak ko začnejo govorit bog ne daj, da bi bil kak flekec gor je treba TAKOJJJJJJ preoblečt. Pa gresta ven pa se drajsata po travi gor in dol, pa po zemlji pa v pesek. Kaj češ drugega kot oprat. Imam pa jaz cunje ločene za "na lepš" in za doma, ker sčasoma ti v cunjcah kakšni flekci not ostanjeo pa ne spraviš ven, če si bog. In te cunjice, ki so za doma so ponavadi malo bolj sprane, one "ta fine" pa malo maj, ker jih manjkrat oblečejo. Da ti ne govorim kolk čeveljčkov boš rabila. Če nisem do zdaj kupila za starejšadva že ene 30 paravo čeveljčko, copatk, sandalic, supergic... naj me vrag vzame. Pa za vsako številko rabiš čeveljčke za ven, pa čeveljčke za na lepš, pa copatke - in to dvojne, če so v vrtcu, saj ne moreš skoz nosit sem in tja, pol se še katere uničijo, je treba nove, pa škornje za po luah skakat...... in potem imaš doma cele skladovnice škatel, ker šparš in šparaš in pol, da se škoda ne dela maš 3 otroke, da vse dobro izkoristijo.
jade