28. mar 2007 21:57
Atina, se priporočam za naslov, kakega dobrega serviserja je vedno dobro poznati, oni moj je znal približno toliko kot jaz, samo orodje je mel, tak da sem nehala vozit šivalni stroj tja in se probam sama znajt... Ja, pfaff mislim, da je rekla mami, da je mela na začetku, nisem sigurna, ali ga je pa hotela met, moram preverit. Meni je všeč, če je notri vse kovinsko, da se ne lomijo in uničujejo tisti plastični deli, ne boš verjela, kam vse se lahko sukanec zažre... En vijak popusti, zamenjat ga ne znajo, potem se pa zezaš ko nor...
jade, a potem bi morala met najprej sineta?;) Ekonomsko gledano;) Je pa ljubi zazijal, ko sva enkrat v izložbi videla ene čeveljce za malega - stanejo tok kot supergi za na basket za fanta!
hehe, fant se čisto strinja s tabo o ekonomičnosti, da je treba met več frockov, da se splača, hehe:) Ko sem mu to prejle prebrala, je rekel, da naj kar pridem, da narediva še enega;) Sem mu morala mal razložit, da zdaj ne bo nič pomagalo, pa pravi, da nima veze in da ziher je ziher
Veri