28. mar 2007 12:38
Veri se bova zmenile. Upam, da ti bodo tudi plišasti pajacki prav prišli, pojma nimam kolk novorojenčke poleti oblačijo, ker moji so vsi trije v hladnih dneh rojeni. No pa, če ne bo detece prav veliko bo pol že skoraj konc poletja, ko ji ali mu bo prav. A počakam še malo, da še moja kaj preraste ali ti to kar je že prerastla zapakiram? Pol pa se bove že zmenile kako ti dostavim. Saj imam starše v lj. pa gremo večkrat tja, - no zdaj glih še ne, ko je šele 2,5 meseca stara. Pa ti imaš rok nekje konec junija se mi zdi tako, da maš še malo časa glede cotkic.
Ni se treba zahvaljevat, veš saj sem te že hotela vprašat, če bi hotela naše cotkice pa mi je bilo nerodno, da si ne bi mislila kaj ti ponujam te od 3 otrok ponošene cunje. Ampak ti povem nekaj stvari je vsak po parkrat oblekel pa je bilo premajhno. ene par bodijev sem pa samo 2x oprala, ker sem kupila, ko sem bila s sinom noseča, ker so rekli, da bo majhen in seveda sem kupila št. 56 (trapa trapasta), on pa je bil velik 56 cm in ni šans, da ga not stlačiš. In pol spet pri tamali lepo operem, ker punčke so itak manjše in tudi ona pri 53 cm je oblekla mogoče 2x pa je bilo premajhno. Tako, da kar boš kupovala kupi 62 najmanj (dobro razen, če je zelo majhen otrok ali nedonošenček), ker ti povem včasih kaj 2-3x oblečeš dojenčku pa preraste. da se ti zmeša. Pa mene nikoli ni motilo tudi, če ma mal zavihane hlače ali majčko. jaz zdaj tudi tavelikima dvema vse kupim preveliko, pa pač sta nekaj časa "zavihana", mene ne moti.
Madona sem se razpisala, da sploh več ne vem kaj sem hotla povedat.
jade