Stop the world...

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

27. mar 2007 23:52

Kake debate? Meni je čisto logično, če je prišlo do dogovora videno-kupljeno se je treba tega držat. Ne vem zakaj se eskada tko sekira, saj se je držal dogovora - on je mož beseda! Izgubil je pač dobega soseda, bolje prej kot kasneje. Pa brez slabe vesti! Vzameš šolo kot šolo in upaš, da je zadnja. Kaj bi blo, če bi se z blabla-kreteni začeli ukvarjat kot je njegov sosed? Vse več je ljudi, ki nimajo srca-samo možgane. S temi pa .......eh, škoda življenja. Naredimo si lep dan, pa čeprav jutri! ham-njam

unicorn  

član od: 8.10.2005

sporočila: 212

28. mar 2007 0:30

Svet je na žalost redkokdaj črno bel, vse ostalo pa se giba v različnih odtenkih sive. In kljub temu, da sem jih že velikokrat "dobila po nosu" si vseeno mislim, da bi bil moj svet brez malce empatije do sočloveka, še posebej tistega, ki mi je že kdaj naredil uslugo, veliko grši. Zato se strinjam, da je najhuje z ljudmi, ki nimajo srca, samo možgane - ampak ta stavek razumem povsem na drugačen način kot ti v zgornjem postu. unicorn

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

28. mar 2007 19:54

Escada, kje pa je obljubljen epilog? jessy6

ena mš  

28. mar 2007 20:09

Bomo sledili in videli ali je bil nateg ali resnično sranje. ham-njam Sporočilo je spremenil(a) ena mš dne 28. mar 2007 20:10:15

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

28. mar 2007 20:20

eh...zakaj bi bil nateg...bi mar pisal potem o tem? Vsekakor bom poročal...toda trenutno je "status Q" in še malo potrpite... Edino kar bom rekel je to, da se tip totalno izmotava in je prišel včeraj zvečer, da bi mu dal comp nazaj in z obljubo, da bom dobil denar danes in da naj ga slučajno ne prodajam naprej ( kot da sem imel to namen). Seveda sem mu rekel NE,da pa bo dobil comp tisti trenutek ko mi bo prinesel denar.... Danes ga še ni bilo!!! Escada

ena mš  

28. mar 2007 21:47

Oprosti! Pri meni so vedno odprte vse opcije, dokler človeka ne poznam pa še to je vprašanje. Tale tvoj sosed je pa zaletav tip. Nezanesljiv. Še veliko varjant bo,zdaj moraš bit pameten ti. ham-njam

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

29. mar 2007 20:12

Epilog zgodbe...ali pa bi lahko rekli "Konec dober, vse dobro" Sosed se je pred pol ure nacrtal na vrata, ves priliznjen in prijazen ( ni ga motil niti moj mrk pogled) ter mi prinesel še preostanek denarja. Spor je hotel zelo hinavsko zgladiti , po principu "saj veš, slaba volja...pa to in ono me je tisti dan razpi.*** itd. Nisem bil volje komentirat, rekel sem mu samo, da se je pravilno odločil in da si bom ta način poslovanja zapomnil za vse večne čase in da sem se iz tega veliko naučil. Po njegovem zabodenem izrazu nisem najbolj prepričan , da me je razumel...ampak "Who cares" Želim vam čim manj ali nič takšnih dogodivščin!!! Escada

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

29. mar 2007 21:21

Escada, kje je zdaj tvoj Jabček?

Frina

terezija  

član od: 26.5.2003

sporočila: 935

30. mar 2007 14:32

Eskada tako konec dober vse dobro to drži, vendar razbita skodela ni nikoli več cela tudi če jo lepo zlimaš. Šola pa je bila. Srečno še naprej. reza

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti