21. mar 2007 16:44
Nisem rekla Veri, da bi šla ti v ta show, le da ne razumem te mame, ki pa je šla v to. Z mojim možem imava tudi čudovit odnos in se imava srčno rada, enako kot vidim je tudi pri vaju, vendar je ljubezen do partnerja popolnoma drugačna, kot ga čutiš do svojega otroka. Zato pravim, da se ti bodo pogledi spremenili, ko bo tvoj otrok rojen. To ti govorim iz lastnih izkušenj. Dokler je bila moja hčerka še v trebuhu, sem bila tudi sama veliko bolj svobodomiselna. Z njenim rojstvom pa se je marsikaj v mojem mišljenju spremenilo. Hočem reči, da me je nekako prizemljila. Ne rečem, da se včasih mame in otroci ne skregajo, tudi medve se včasih (z njenim bratcem se še ne morava, ker je še dojenček), vendar je to vse iz ljubezni, boš videla. In v končni fazi, ko se enkrat odločiš za otroke, se pač določenim stvarem moraš žal odreči, vsaj dokler so otroci še majhni. Če ne je bolje, da jih nimaš. Če pa tej ženski predstavlja nastop v temu showu izpolnitev njenih sanj, Bog ji pomagaj. Moje sanje in cilji so višji. To je le moje mnenje, pustim, da imajo druge mame tudi drugačno mišljenje. Ljudje smo si različni in prav je tako. Mijan