20. mar 2007 18:16
Hočem rečt, da je življenje veliko bolj zabavno, če si dovoliš razne neumnosti in če ti ni treba non stop delati na sebiin na tem, da boš fit, prduktiven, razgledan, pameten in hkrati pomiluješ in se posmehuješ ljudem, ki tega ne počnejo. zna bit tako zabavno med temi navadnimi smrtniki, ko z njimi delaš kozlarije Pa čeprav sva s fantom oba prelaufala maraton, nimama tvja, jeva sadje in zelenjavo vsaj 3-5x na dan, nisva ne predebela ne presuha, se imava rada, ne pijeva ne alkohola ne kave, ne jeva čipsa na kavču, v bistvu sploh nimava kavča... Vseeno pa ne marava obsojat ljudi, ki se pač sproščajo po svoje, predvsem pa vsak kdaj rabi odklop. Zagovarjava zmernost in "vsak po svoje ptiček poje, torej, pusti mojga slavčka peti, kakor sem mu grlo ustvaril!". Torej se ne sekirava, če bova kdaj gledala kako neumno komedijo ali vse dele Losta zapovrstjo namesto kakega pametnega dokumenrca, če bova pri tem zapovrh pojedla celo vrečko čipsa, če bova spala v nedeljo do 11h,... Ker je važno to, da se imava fino skupaj, pa če je to ob eni ali pa drugi stvari in da ni to način življenja, ampak priboljšek sem pa tja - saj sicer itak zgubi pomen, čipsa ne moreš jest vsak dan - bljak! 1x na mesec pa lahko zapaše... Oba rajši gledava "pametne" filme, ampak ne pa zatežene... Meja je pa tanka in zelo subjektivna... Včasih paše čista neumnost, drugič pa si želiš nekaj odnest od filma. Ni treba, da od vsake sekunde življnja nekaj odneseš, ker si potem tako napet, da širiš tako čudno ozračje okoli sebe, da ne dobiš takega feedbacka kot bi ga lahko od sicer super ljudi. Če mi ne verjameš, poglej odzive na svoje pisanje... Veri