28. feb 2007 21:01
Obstaja še en vic na to temo...
Pri dvajsteih gledaš KAKŠEN je, pri tridesetih KAJ je, pri štiridesetih in več, KJE je
stana
28. feb 2007 21:01
Obstaja še en vic na to temo...
Pri dvajsteih gledaš KAKŠEN je, pri tridesetih KAJ je, pri štiridesetih in več, KJE je
stana
28. feb 2007 21:05
stana. jade
28. feb 2007 21:11
Mora met vse ,kar je dobro in sprejemljivo. ena mš
28. feb 2007 21:11
To pa je čist res. jade
28. feb 2007 21:48
ej, rimljanka smrečica je zapisala "...... vendar so večinoma normalni ", iz česar sklepam, da nekje drugje ( na naravoslovju ) večinoma niso normalni. Sicer pa, normalno je tisto kar večina sprejme kot normalno, pa naj si jaz o tem mislim karkoli.
Zdi se mi, da naravoslovci ne moremo iz svoje kože. Pred kratkim, mi je mamamia v eni debati odgovorila nekako takole: fizika in kemija mi niso neznanke ampak v kuhinji mi dol visi za fiziko in kemijo ( morda z mal lepšimi besedami ). Jaz pa v kuhinji ne motem da ne vidim prehajanje toplote npr., porabo energije na izhlapevanje, koagulacijo beljakovin, sterilizacijo/pasterizacijo.............
No, ja recimo, da so tudi fiziki, kijih jaz poznam dokaj normalni.
Anamarija, hvala za lepo mnenje, ne nisem profesor fizike ( no ja, pa tudi daleč od tega nisem ).
ežoj
28. feb 2007 22:04
A potem si učenec fizike??? ena mš
28. feb 2007 22:40
ena mš, ne, ( imam 63 leta, skoraj ) to sem pa bil ( " učenec fizike " ).l ežoj Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 28. feb 2007 22:41:44
28. feb 2007 23:21
jade je napisal/a: |
Pa ne morem verjet, da je tolk samskih punc, pri nas pa je tričetrt fantov iz vasi samskih. jade |
1. mar 2007 0:08
Katka lopatka, cm niso važni, preverjeno, ha,ha! Jaz jih komaj premorem 150, moj mož pa 187 (cm, da ne bo pomote). Pa sva že srečno poročena 27 let. Ne izgubi upanja, če pa le ne boš dobila fanta tvojih cm, pa pridi v Maribor, pri nas v službi še imamo enega samskega, ta velikega! galja
1. mar 2007 6:44
Ežoj,mal pohecala.Oprosti-igra besed. ena mšKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi