1. mar 2007 13:13
Ha, ha... Bi bilo dobro ,vsaj, kakšen randi naštimat, a? lidka
1. mar 2007 13:13
Ha, ha... Bi bilo dobro ,vsaj, kakšen randi naštimat, a? lidka
1. mar 2007 13:22
Smrečica, saj smo te razumele, kaj si hotela :) Pri meni na podiplomcu so bili fejst fantje, samo zame malček premladi, ker sem očitno padla v tako generacijo, ki je ful pridno redno doštudirala in šla takoj naprej, tako da so bili okol 23, 24, jaz pa sem malo vmes "pavzirala". No, se je našel kakšen starejši, ampak, na žalost vsi vezani in večinoma v fazi "rojevanja" prvih otrok in vsi navdušeni nad dojenčki :)
1. mar 2007 14:28
Ja bo treba kar kakšno tabelco naredit, pa vpisat če hočemo kaj bolj konkretno pomagat. Imam enega 24-letnega doma, ki sicer ima nekaj, nič kaj resnega, zna skuhat žemljo z nutelo, potem je pa to že vse. Sicer se ne utikam, ker ne živim z njo, vseeno mi pa tudi ne bo, če bo fant samo tako močno hrano jedel. lp Vesna
1. mar 2007 14:34
Najbol da vse do 28leta ker je pac tako v naslovu teme povedano,posljete slike na skupen net album,pa to naredi se moska stran pa se bo povedalo kdo je komu zanimiv. Snicl
1. mar 2007 14:46
Snicl, se strinjam. Dajmo to naredit. Vsi, ki dosegate kriterije postavljene na začetku, pošljite sliko, da bomo imela dekleta med čim izbirat. Konec koncev, nihče ne kupuje rad mačka v žaklju. Lp, pikica82
1. mar 2007 15:03
Na moj-album naredi nov uporabniski racun uporabnisko ime kulinarika net. geslo pa isto. Tako bo vsak lahko dostopal do tega albuma in nalozil svojo sliko. Drzat se bo treba reda,nalozis sliko in se odlogiras,da gredo lahko se ostali isto naredit. Slike bi pa lahko dali gor vsi ki se hocejo spoznati. Snicl
1. mar 2007 15:53
Na moj-album naredi nov uporabniski racun uporabnisko ime kulinarika net. geslo pa isto. Tako bo vsak lahko dostopal do tega albuma in nalozil svojo sliko. Drzat se bo treba reda,nalozis sliko in se odlogiras,da gredo lahko se ostali isto naredit. Slike bi pa lahko dali gor vsi ki se hocejo spoznati. Snicl
1. mar 2007 16:00
Bi predlaga za vse starosti,mene pa nebo gor. ena mš
1. mar 2007 16:54
ena mš je napisal/a: |
Bi predlaga za vse starosti,mene pa nebo gor. ena mš |
1. mar 2007 16:57
Jaz ga ne bom,snicl začni ti. ena mšKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Slivove rožice