28. feb 2007 10:41
Val, kapo dol, od zdaj naprej iščem pokrov za lonec Loni Makaroni
28. feb 2007 10:41
Val, kapo dol, od zdaj naprej iščem pokrov za lonec Loni Makaroni
28. feb 2007 11:41
Mislim, da so dobro "lovišče" tudi podiplomska predavanja. Sicer je vsaj na določenih fakultetah (npr. EF) manj fantov kot deklet, vendar so večinoma normalni :)) Predavanja so tako ali tako javna in škodijo nikomur ne :))) Šrijenje obzorij na več področjih bi se lahko temu reklo. smrečica
28. feb 2007 12:31
Ali ste tiste,ki iscete lepe,visoke,vitke postave in stare do 26 let,tudi take? Snicl Sporočilo je spremenil(a) Snicl dne 28. feb 2007 12:33:45
28. feb 2007 13:20
Oja, Snicl, seveda, seveda! Sicer sem stara 26 let na določeno podlago, ampak to je pa tudi edina moja napaka.......... zvitorepka
28. feb 2007 13:44
hojla! Pikica odprla si prav hecno temo-zabavno,daj malo se opiši pa ti povem kako fejst sina Mtevža imam-to je eden od treh sinov najstarejši je že oddan, najmlajši pa je premlad za tvoja merila.ČAAAAAAAAAM.Pravijo da sem super tašča-preverjeno! Želim ti lep dan popestren z zabavo - branja ženitvenih ponudb! mijamarija
28. feb 2007 14:32
Šnicl, jaz sn samo lepa. Pa saj o tem celo pojejo: samo lepa mora bit. Moja mama sprašuvle, če ste mi že ke najšli. tumpika
28. feb 2007 14:32
Punce na jaz vam priporočam, da bolj kot na izgled gledate na "uporabnost" . Prdvsem, da zna kaj naredit in popravit, da ti ni treba za vsako figo mojstre klicat. Pa, da ga lahko doma pustiš z otroci in greš na kakšen kulinarični čvek pa veš, da te ne bo kap zadela, ko prideš domov. Kaj ti nuca izgled, ko luč ugasneš se itak nič ne vidi.
jade
28. feb 2007 15:01
ČAO, ma si ne morem pomagat, da se ne bi še jst oglasila - res je luštno tole brat, no. Se še jst prijavljam na kulinarične zmenkarije. Sem stara malo pod 3 križem, postave nimam po standardih (no, ja, po kulinaričnih že mogoče - kaj čem, rada kuham in poskušam, tule gor so perfektni recepti in ideje), izobrazbe tudi zaenkrat še ne bogve kaj, še malo manjka, stanovanje bolj tako, na pol, avto je že star. Si pa tudi moja mami silno želi imeti še enga tamladga, po možnosti tišlerja ali električarja, tako pravi. Aja, pa sestra bi rada imela kakšnega nečaka, da bo vsaj pol tako dobra teta kot jst. Je še kateri frej? Al sem že (spet) prepozna? Lep pozdravček, S.
28. feb 2007 15:14
Pa ne morem verjet, da je tolk samskih punc, pri nas pa je tričetrt fantov iz vasi samskih. jade
28. feb 2007 17:43
Ja Jade ,kaj pa skrivaš fante na vasi,na kulinariko jih priteraj ,da bodo samske frajlice izbirale,pa ne samo samske,je frišno meso vedno dobrodošlo[;) lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tiramisu
Evitine Jakobove pokrovače