"ženitovanjski" oglas

tema je zaklenjena

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

27. feb 2007 10:35

ha ha, moja mami išče zeta, samo malo starejšega, ima dve hčeri za oddat. Se krohotamo doma vsi po vrsti, njen prvi komentar je bil namreč, da bi morala tudi jaz sama kaj napisat. Da ne pozabim omeniti - išče tudi snaho. se mi kar smili, revica, ob treh otrocih, nobeden ne kaže nagnjenja do kakršnihkoli družinskih obveznosti. Brat ima psa, jaz sem posvojila otroke najboljših prijateljic, sestra pa pravi, da je še sama sebi odveč. Mami pa v Loni Makaroni

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

27. feb 2007 10:38

Kyara

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

27. feb 2007 13:09

Pikica, samskih med 25 in 30 je kot solate. Obeh spolov. Nisem pa ravno prepričana, da boš tule našla precej primerkov iz segmenta, ki te zanima (dasiravno je tule včasih malo preveč informacij...more than I needed to know). Zdaj, če bi res rada koga spoznala, potem se koncentriraj na tiste kroge in družbe, kjer se ta segement nahaja in kjer te dosedaj ni bilo (ker tam, kjer se giblješ, evidentno ni izplena). Npr: šport (kakšno prosto plezanje, moraš v vsakem primeru dobiti inštruktorja, pred kakimi 15-imi leti so se punce množično vpisovale v šole tenisa, tam so bili ok vaditelji, samo tenis ni več tako popularen, fitnes-ni vrag, da ne srečaš koga zanimivega, ki se muči na steperju - tiste gorile, ki se napihujejo s kvihti pa mirno preskoči...). Ali pa se vpiši na tečaj salse - tam so sami pozitivci, ki so praviloma single - in potem nadaljuj s salsa večeri. Pa možnosti je ogromno - hudiča, pa kje se giblje današnja mladina, da je tako osamljena - recimo, obstajajo tečaji slikarstva, ki so zelo obojespolno obiskani, pa tečajniki, ki se učijo špansko, so bili tudi vedno zelo zanimivi....Skratka, moje mnenje: proč od računalnika, odpreti oči in malo ven v življenje, ker življenje je mnogo več kot posedanje po kafičih in igranja plejstejšna. Vendelina jr.

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

27. feb 2007 13:12

Vendelina, lidka

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

27. feb 2007 13:18

pikica, najbolje da iščeč kot jaz enega penzionista slabšega zdravja, z veliko penzijo in nič nasledniki. klavdija

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

27. feb 2007 13:29

bravo klavdijab andreja č.

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

27. feb 2007 18:20

tole temo smo zasmetili  ( tudi s mojo  pomočjo  ), da jo je vendelina jr. komaj  rešila  ( bravo in hvala ), sedaj ste pa tiho. Vendelina ima popolnoma prav v vsaki besedi, osebno pa poznam par, ki se je spoznal na tečaju salse,  in sedaj srečno živita ( pa sploh nista ena leva, ona je zdravnica, on pa elektroiženir ). ežoj

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

27. feb 2007 19:15

ežoj je napisal/a:
......par, ki se je spoznal na tečaju salse,  in sedaj srečno živita ( pa sploh nista ena leva, ona je zdravnica, on pa elektroiženir ). ežoj

Ežoj, a ne, da nisi mislil tako, kot se bere?  Ker, saj vemo - nekdo je lahko zaradi mene doktor znanosti, pa je čisto levi, hehe, drugi ima pa osnovno šolo, pa se da z njim razpravljat do onemoglosti. Tudi pari, ki se spoznajo na obiranju borovnic (ojej), so čisto srečni.

Pa brez zamere, prosim!

LP

cervus

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

27. feb 2007 19:53

Moja mama tudi prosi, ka najdete za mene eniga pridniga. tumpika

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

27. feb 2007 20:05

Ja elaphus,

se res čudno bere. V mislih sem imel predvsem komunikativnost posameznika, ki, se mi zdi je rahlo povezana s izobrazbo, čeprav v medsebojnih odnosih tudi komunikativnost ni zagotovilo, da nekdo ne bi bil osamljen. Pravzaprav verjetno pravila ni. V omenjenem primeru fanta dobro poznam in in se mi je, zaradi tega zapisalo tako kot je. Seveda se strinjam za par, ki se spozna na obiranju borovnic, dodal bi, da po moje imajo še več verjetnosti za srečo.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti