21. feb 2007 16:32
Se popolnoma strinjam z VANDELINO... NE HODITE NA NJEN KONCERT-BOJKOTIRAJTE IN ŠE ENKRAT BOJKOTIRAJTE. Koliko ljudi je preterpelo-NE SAMO UMRLO zasradi te bande.Pomislite malo koga podpirate. binca2
21. feb 2007 16:32
Se popolnoma strinjam z VANDELINO... NE HODITE NA NJEN KONCERT-BOJKOTIRAJTE IN ŠE ENKRAT BOJKOTIRAJTE. Koliko ljudi je preterpelo-NE SAMO UMRLO zasradi te bande.Pomislite malo koga podpirate. binca2
21. feb 2007 17:17
Kakšno vezo , lepo vas prosim ima glazba ali Cecina pljuča z pobijanjem ljudi in politiko nasploh Te stvari bi se morale reševati na drugem nivou...se vam ne zdi...razni nestrpneži in provokatorji... Binca ...ornk si mimo usekala apropo....kam hodiš pa na morje...a Dragojevič ti je všeč...pa Danijela...kaj pa čevapčiči, sarme, filane paprike.....itd.....pa dejmo še to bokotirat.....in ostanimo pri naših specialitetah ( mmgrede z njimi ni prav nič narobe)....samo sebojim, da bo kulinarika zelo kratka in nezanimiva... NEHAJTE ŠIRITI NESTRPNOST!!!! Ežoj Escada
21. feb 2007 17:19
Vendelina jr. in binca2, se popolnoma strinjam z vama! Lep dan vsem Jerneja USA Sporočilo je spremenil(a) Jerneja USA dne 21. feb 2007 17:21:03
21. feb 2007 17:33
Jaz pa se strinjam e Escado. Zakaj bi širili nestrpnost????!!!! Moje načelo je živi in pusti živeti. Komu je všeč Ceca, naj jo gre poslušat, jaz pa najraje poslušam Halgato, pa kaj! Vendelina in binca2 nimata prav. Kaj se toliko šopirita proti "uvoženim" pevcem. Če vama ni všeč, pač ne poslušajta. Samo ne bodita tako nestrpni proti drugače slušečim in drugačnim okusom. Vsak naj posluša, kaj želi, pa naj je to Ceca, Dragojevič ali pa Helenca. Kyara
21. feb 2007 17:33
Ne Ceca ni daniela, ne Dragojevič.... Ne samo, da je podpirala Arkana in pela bojne pesmi, ki so opogumljaje vojeke, ki so klali nedolžne. Vpletena naj bi bila tudi v umor Đinđića... pa še kaj bi se našlo Ne vem no, jaz ne bi šla in je s svojim denarjem podpirala pri čemerkoli že. Glasba ima meje in prestopi jih takrat, ko postane del režima, ki mori. magnolija
21. feb 2007 17:41
Dajte še enkrat Vendelino dobro prebrat, preden se smešite s takimi primerjavami.
21. feb 2007 17:57
Imeti dodelana moralna stališča in za njimi jasno stati vedno in povsod ter ta mnenja tudi brez dlake na jeziku izraziti, zahteva veliko poguma. Vendelina ga ima. Čeprav se velikokrat nisem strinjala z njenim pristopom (z mnenjem se največkrat sem, ne pa tudi s samim pristopom), ji na tem mestu lahko samo zaploskam! Spominjam se trenutka, ko sem v intervjuju z omenjeno pevko skorajda bruhnila ob njeni izjavi, da so njenim otrokom vzeli očeta. In da, podpišem se pod Vendelinino mnenje in to z veliko začetnico! Bravo, premalo je ljudi z moralo na mestu! fresh
21. feb 2007 18:23
Vendelino sem nekaj vprašal in, moram priznati, dobil zadovoljiv odgovor. Vendelini je očitno jasno kako se ta svet vrti in ima svoja stališča, ki jih spoštujem, pa če se z njimi strinjam ali pa ne ( pa mislim, da se, strinjam namreč ). Drugim, ki ste enostavno proti ( čemurkoli že ) bi zastavil enaka vprašanja: kakšen je vaš odnos do rasne segregacije v naših šolah ( in kje ste to pokazali ) in do recimo sovražnega govora v našem parlamentu ( da mal spremenimo in ne omenjamo RKC in fašizem ). ežoj
21. feb 2007 18:34
MI je že žal,ker sem odprla temo...pa tako preprosto vprašanje je bilo... GRE KDO??? Ne vem, zakaj je treba mešat politiko z glasbo. lp c_zvezda
21. feb 2007 18:38
Tisti, ki o Arkanu in Ceci nekaj vemo, imamo ob koncertu pač pomisleke. Ženska je svojevrsten fenomen, da se je z Arkanom spoznala na bojišču, ko je pela srbskim tigrom, pa je tudi znano. Kot tista TV oddaja, v kateri je sodelovala, okoli vratu pa je imela zlat medaljon. Oddaja je bila taka, da so gledalci lahko klicali in jo spraševali. In je poklicala ena ženska ter rekla Ceci, da ima zelo lep medaljon in od kod ji. Ceca je ponosno rekla, da ji ga je kupil mož. Ženska pa je rekla, če ga lahko obrne in pogleda, ali na njem tudi kaj piše...In je ženska povedala, kaj na medaljonu piše, kot tudi, da je medaljon pripadal njeni družini, ki so jo v Vukovarju pobili...oddaje je bilo konec, prekinitev, na ekranu tema...
Sama nimam ničesar proti turbo folku, katerega predstavnica je tudi Ceca Ražnatović. In nje ne moremo metati v isti koš z Grašom, Dragojevićem, Danijelo...lahko pa z Markom Perkovićem Thompsonom, ki poje ustaške pesmi...in tudi na njegov koncert ne bi šla. Šla pa bi - in sem tudi že bila - na množico drugih, naših, slovenskih, in tudi hrvaških in srbskih pevcev in skupin (in bosanskih - pozna morda kdo Mostar sevdah renunion?)
Tako da v tej zadevi podpiram Vendelinino mnenje, ki nikomur ni ničesar odsvetovala, pač pa s stilom in z argumenti izrekla svoje pomisieke. Nič ne širi nestrpnsoti, zato ji ne pripisovat nečesa, česar ni rekla. Rekla je samo, naj odkoncertira, če je vse v redu z delovno vizo (kar pri prvem koncertu pred dvema letoma ni bilo, kolikor se spomnim) in če bodo plačane dajatve, potem pa je samo povedala, zakaj ona ne bi šla in dodala, kaj se ji zdi, da manjka tistim, ki bodo pa šli. Zame to ni nestrpnost, sploh ker Vendi niti z besedo ni omenila ostalih estradnikov, ki polnijo slovenske dvorane.
Sama pa poznam veliko ljudi, ki bodo Ceco šli poslušat, pa gledat njene lepe noge in obilno oprsje...Njim znese, meni ne, ampak zato jih ne bom po strani gledala.
Ežoj, še bližje si mi , kot sem mislila. Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Zelenjavna zloženka