28. jan 2007 23:11
Krasni ste bili vsi povrsti. Škoda, ker me ni bilo tam. Lep pozdrav Buča! buča
28. jan 2007 23:11
Krasni ste bili vsi povrsti. Škoda, ker me ni bilo tam. Lep pozdrav Buča! buča
28. jan 2007 23:14
Drugič pa pridi buča
29. jan 2007 3:34
škarpina je napisal/a: |
jakakpa! Pa ka ne pozabin se to omeniti, ka je v Tremerji bilo res lustno! Tumpika, Nena-morje i si drugi, morate priti ka nam bu lepo. Hehe. Lehko bum vas vsej slikala s fotoaparaton, ki ma funkcijo proti rdečin očen... Svašta. |
29. jan 2007 6:15
Joj, picike, kako lepo ste se imele. Vam kar privoščim. Če sem že jaz morala delati, se je vsaj nekdo imel fajn. Kyara
29. jan 2007 7:11
Ja, Kyara in si nam rihtala lepo vreme. Na poti domov ni bilo megle .......... Hvala ti! Veronika
29. jan 2007 19:17
tu je še nekaj utrinkov s petkovega srečanja. http://kaca1.moj-album.com/album/6590268/ kača
29. jan 2007 19:23
Lepo prosim, dajte obrazom tudi imena, meni se počasi vse meša. ežoj
29. jan 2007 21:26
Berem, da ste se imele lepo in prav je tako. Tudi sama sem bila 99 % , da pridem, pa je vmes pricapljalo nekaj nepričakovanega. Kaj drugega, več sreče prihodnjič . Lep pozdrav. Iča
29. jan 2007 23:19
Ežoj si pozabu, da nema imen zraven fotk. Kr mal po spominu pobrskaj. Mi ko smo bili na srečanju, s tabo vred, se bomo že spomnli, s kom smo se pogovarjali. Ostale pa naj kar firbec mantra do naslednjega srečanja, če se ne upajo iz ANONIMNOSTI stopit! Matjaž
29. jan 2007 23:30
Matjaž, saj imaš kar prav, naj jih firbec matra....Ampak jaz sem se le malo potrudila in k slikicam napisala imena. Res pa nisem slikala toliko kot Škarpina. Pa drugič! Smo bili pa nekateri kar malo razočarani - prepričani smo bili, da bo Vendelina jr. stopila iz anonimnosti in nas v Tremerjih presenetila z obiskom. Pa nismo imeli te sreče, mogoče pa na naslednjem srečanju le spoznamo to osebo... kača Sporočilo je spremenil(a) kača dne 29. jan 2007 23:32:20Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najboljši limonini razpokančki
Sirovi napihnjenčki z dodatkom