2. feb 2007 14:22
Joj, joj, nehajte prosim, to je pa že skoraj lavni linč. Pokorno javljam, da nisem mislil nič hudega, le tako se mi je zadelo ob prebianju ocene in svoje pomeilske vrgel na svetlo. To pa po mojem še ni greh, ne? Pravite, da sem dreznil v osir, usekal mimo, ... Sedaj sem še bolj v dvomih, kaj pa če velja tista: če mački na rep stopiš ... Sploh ni bil moj namen raztgati korgakoli, še najmanj gostilne, ki je ne poznam. Žal imam, kot sem že omenil, z gostilnami, ali restavracijami - če hočete, ki nudijo vse od morskih dobrot, pic, zrezkov, divjačine, vegi-hrane slabe izkušnje. Vsekakor pa dopuščam možnost, da obstaja kaka (svetla) izjema, in morda sem ravnkar zvedel zanjo. Obljubim, da jo obiščem ob prvi priliki in vam poročam kako je bilo.
Kača, če si videl toliko ameriških in evropskih restavracij, pa le povej, koliko me njimi je "svaštarnic" (žal ne najdem boljšega izraza). V Ameriki še nisem bil, Evropo pa sem prepotoval in še vedno redno hodim po njej od Atlatntika do Kapatov, in vem, da takih restavracij ni.
LP
T.
Gašper