Štajersko srečanje

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

27. jan 2007 20:30

Sinoči in danes nisem bila skoraj nič na računalniku (spet tace nagajajo), sedajle pa čudovito presenečenje: vaš "lastnoročen" pozdrav iz srečanja. Res ste face in čudovite prijateljice (in prijatelji!!!). Večina vas že poznam, nekaj pa še ne, pa upam, da boste kake slike na svitlo dali..... Tremerski pozdrav je pa že stiskan in gre v arhivo k receptom! Hvala Dušanka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

27. jan 2007 20:40

Ognjič, in še tako dober je bil, da smo spraševali, kakšno pecivo je to. riba-ribica

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

27. jan 2007 21:03

Meni ga je Rimljanka dala za domov, pa veste kje je končal?.............. Jaz ga že nisem probala. No na srečo sem se pa tadobrega kruha kar precej napokala. lp Vesna

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

27. jan 2007 21:58

No, še jaz da stegnem jezik, ampak kaj morem, ko sem šele zdaj prišla do računalnika.... Sem namreč na Kulslo izvedela (po telefonu), da imam danes ob 13.30 osem ljudina kosilu...No, in kdo bi šel zjutraj na računalnik? Zdaj sta pa otroka zunaj, mož spi, jaz pa sem zdaj tu in berem, kaj so povedali drugi udeleženci srečanja... Ja pa kaj drugega bi lahko rekli kot to,d a je bilo usper? Hvala organizatorkam, vesela sem,da sem nekaj članov na novo spoznala tudi osebno, da so nekatera imena dobila tudi obraze... Očbčudovala sem Migline knjige....če se ni kdo že spomnil, bom prispevala fotko za galerijo (knjig, ne Migle, jasno!) Tako kot smo sporočili: tako luštno je bilo, da bi res vsi morali priti... Pa firbcem: še ati zlati je prišel, in to v takšni družbi, da je bilo res veselje...saj, Kulinariki drugačnih ljudi kot simpatičnih sploh ne morejo pripeljati s seboj... Pa Siba, zvani legenda...gemaj, gemaj, pa še kaj... Skratka, srečanje pri Hochkrauti je izzvenelo v ...še in še... Organizatorke, hvala! Mamamia mamamia

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

27. jan 2007 23:17

Res je že skor pozno, a sem moral dati damam prednost, da prej povedo vtise. Res je bilo super. Super organizacija, super ambient, super družba in varna dostava domov. Ko bo toplo, pa kmalu nasvidenje nekje v naravi. Upam, da so bile vse napovedi resne. PS Joj res bi rad-a se udeležil-a srečanja, pa ne utegnem, pa sem zadržan-a, pa imam nekaj nujnega, pa ... . Kdor se samo enkrat udeleži srečanja nikoli več ne pomisli na kakšen izgovor. PS drugič Atizlati, ogled tekme v pležuhanju (a sem prav napisu?) mi je pa šiht zaje... Matjaž

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

27. jan 2007 23:26

Mathias, pa menjaj smeno... doma sem pa pod Pohorjem pa lahko iz dnevne sobe gledamo tekmo v pležuhu, tako kot Zlato lisico (ko pač je); kaj bi zmrzovali na snegu, ko pa je skozi panoramsko steno taki lepi pogled na osvetljeno nočno progo...pa pomahamo atijuzlatiju, heheheh... Je pa res, da borovničevec tako greje, da se že zaradi tega splača iz dnevne sobe na zrak...Torej, menjava smene ali ne??? Mamamia mamamia

gajka  

član od: 16.4.2006

sporočila: 307

28. jan 2007 13:39

ma mene bo pobral od firbca - sem pač ženska - kaj res ne bo nobene slikce? gajka

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

28. jan 2007 13:50

tumpika je napisal/a:
Joj, nena vuplem priti, ko pa bo Matjaž sam. Ka če se ke zgodi? tumpika
tumpika, tumpika, sam zaradi tebe sem prišel, ker sem vedel, da bo Matjaž, hotel sem biti zraven " če se ke zgodi ". ežoj

škarpina  

član od: 3.11.2005

sporočila: 294

28. jan 2007 14:30

Kdor čaka, dočaka - malo firbca pa tudi ne škodi. Se opravičujem za zapoznele slike, služba me je okupirala, vendar verjamem, da boste na prihodnjem srečanju tudi tisti, ki vas sedaj ni bilo, kajti, VERJEMITE, družba je bila odlična - sicer pa kulinariki ne moremo biti drugačni. http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?id=3067

Jerneja USA  

član od: 24.11.2006

sporočila: 812

28. jan 2007 14:42

Skarpina Super Hvala!!! Ce bos pa imela kaj casa, jih pa se pokonci postavi in dodaj imena Upam, da nisem prevec zahtevna. Se enkrat nejlepsa hvala za slikice! Bos pa ti kriva, ce zazgem kremo, ker sedaj tukaj buljim in nimam casa mesat Hvala Jerneja USA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti