6. jan 2007 23:00
Klavdija, reci znancem, prijateljem,... za otroške oblekice, igračke,... Čudno mi je to, da ti nihče od prjateljev in sorodnikov ni dal nič za otroka ves čas, odkar se je rodil???, samo to... Si ne predstavljam... Nekaj bodo sigurno tudi na kulinariki zbrale... Ni mi sicer jasno, kako lahko dobi tako malo plačo, saj mislim, da je zajamčena plača večja in kaj sta bila vedno tako - če ja, mi ni jasno, zakaj ti ne dobiš socialne, če ne, mi ni jasno, kako da otrok ni dobil kake igrače že prej, ampak to niti ni bistveno.
Se pa da precej znajti, to, da nimaš denarja, še ne pomeni, da otrok ne more imet igrač: net imaš, torej lahko na njem najdeš kroje za igračke, ti povem, da so prav luškani, lahko si pa seveda kar svoje izmisliš, potem si pa pri svojih sosedih, prijateljih, znancih komot dobiš stare cote, ki so ponošene, strgane, skratka za proč, se pa da iz njih naredit super igračke!
Sem jih namreč že delala, ker kot študentka tudi nisem imela ravno veliko denarja, sem pa vseeno hotela dat kako lepo posebno igračko kakemu otroku... Zato mi je tako čudno, da recimo brat, ki ima računalnik, nima jurja za medvedka za nečaka... Ampak smo različni:)
Jaz celo srednjo šolo nisem imela žepnine, pa tega niti ni nihče opazil, nisem hodila po lokalih, sem pa zvlekla ljudi rajši na sprehod v park:) Nosila sem obleke od bogvekaterih sorodnikov, ok, staromodne, ampak ko se te ljudje navadijo v tem, nihče niti ne opazi...
Ker je otrok že v oš, probaj najt kako honorarno delo, napiši kaj znaš, pa bomo probale najt kaj, kar bi lahko počela... Vsaj za kakega medvedka se bo že nakapljalo...
Veri