12. jan 2007 14:04
Tako, mene pa ni treba tukaj prav nič obsojat. Moje mnenje je tako, tudi jaz sem že marsikaj dala skozi v življenju, tudi jaz nisem vedela kako bom preživela mesec, mož je bil brez službe, živeli smo samo z eno plačo, pa je bilo treba plačat najemnino itd.itd. Hvala bogu je zdaj vse drugače in se je stanje uredilo, dobil je službo... Pojezilo me je to, ker sem ji ponudila pomoč z veseljem bi ji poslala nekaj igrač, pri nas jih je res toliko, da se samo prah gor nabira. Mislim, da je tema odprta za igrače zanje me ni niti vprašala, spraševala me je za cunje, čevlje, copate. Pa nič hudega. Tega pa žal nimam in sem ji to tudi sporočila na zs. Ok, začela so se vrstit sporočila, poslala mi jih je sigurno enih osem in je bila žaljiva do mene češ da naj ne lažem, da je otrok star osem let pač pa sedem in pol pa sama mi je tako povedala od kje pa naj jaz to vem. No potem se mi je pa opravičevala, da se je zmotila in po pomoti pritisnila 8 in da naj ne objavim tega tukaj, ma brezveze. Jaz se nimam časa s takimi BEDNIMI stvarmi ubadat tukaj. Draga frina upam, da tudi meni ne bo treba imeti opravka s tabo???????? darja2