M3

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

3. jan 2007 11:49

face ste vsi, hi hi katti

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

3. jan 2007 11:50

Ojoj, a ne bi nehali, brigita je odgovor že dobila, v prvih dveh postih. Sedaj pa je čas za kakšen nov recept se vam ne zdi!? marelica

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

3. jan 2007 11:58

HIhi, ne bi si mislila, da bom vse tole doživela tule... Fantje se kregajo, punce mirijo, vsi se strinjajo po svoje, pa vseeno kregajo... Najbolj pametni so v bistvu osamljeni in nujno potrebujejo pozornost in potrditev (ni to nič novega, je pa prvič, da vidim to tu napisano v "tem kontekstu:)"), najbolj divji so simpatični s svojo iskrenostjo, najbolj naivni mislimo, da je treba ljudem pomagat, potem se pa kregamo okoli tega, kako... mamamia, super recept, upam, da tega ne bom bruhala... ežoj, veš kaj je po moje: nama je recimo logika, naravoslovje in matematika blizu, popolnoma jasno nama je, kaj bi bilo treba vtipkat v googla, da bi dobil ven rezultat, tudi če ga ne bi znala izpeljat sama, kar verjetno oba znava sredi noči... Ampak niso vsi taki, enim grejo bolj stvari, ki nama ne grejo... In zato niso nič slabši, s čimer se seveda vsi strinjamo, samo se ne strinjamo s tem, kako naj bi jih obravnavali... V bistvu je čisto isto, ali jaz sprašujem, kje kupit neko zadevo ali pa nekdo sprašuje, kako izračunat ploščino kroga - oba bi to lahko našla z nekaj truda tudi drugače, jaz bi lahko obletala ali poklicala vse trgovine, on/a bi lahko presrfala vse matematične forume... Ampak obema je lažje vprašat nekoga, ki to enostavno že ve... Ko sem inštuirala punce v srednji šoli, ti povem, da nekateri ne razmišljajo na tak način, jim je to grozno težko, drugače, ne najdejo povezave med svojim mišljenjem in matematiko. Povezava vedno obstaja, delo inštruktorja je, da jo najde... Ampak včasih je presneto zavita... In ko taka deklica konča srednjo šolo, gre na kak faks, kjer nimajo ma čisto nič naravoslovja, ali pa gre delat in potem dela še dobrih 30 let, kje misliš, da je tista ploščina kroga? Zanjo je deblo deblo, kos rastline, sanja se ji ne, da je to valj, volumen se spomni samo zato, ker prodajajo drva po volumnu, vprašanje pa, če ve, da je to isto kot prostornina, recimo - in potem najde nekje enačbo za prostornino in mogoče sploh ne bo vedela, da je to to, kar išče... Ne rečem, da je nujno bilo tako pri Brigiti, da ne bo zdaj ona užaljena, ampak hočem samo pokazat, da ljudje razmišljamo na različne načine. Logika je na (mojo) srečo sicer zelo priznana v tem svetu in zato dobro skozi pridem, ampak to je moja sreča, da me to zanima... kaj pa če bi odprli forum, KAKO ISKATI INFORMACIJE PO NETU? in tam bi vsak smel vprašat karkoli in bi mu ljudje odgovorili, kako stvar najde, brez balasta... Recimo kot darilo za novo leto, kaj pravite na to? Veri

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

3. jan 2007 13:55

Pa pozabimo za trenutek kaj sodi in kaj ne v forumih. Dobro leto sem se sprehajala nevčlanjena po tem mega portalu, da sem zbrala pogum, da se sploh včlanim. Da bi mi nekdo rekel že prvi dan članstva nasvidenje namesto dober dan, pravgotovo ne bi bila več tukaj. Res, imela sem veliko srečo, da mi je takrat izrekla dober dan naša Tjas, katero prisrčno pozdravim. Brigita, ti kar pogumno vprašaj, če kaj rabiš, zate bomo našli vedno "lepo besedo". P.S. Tako hudo me je srbel jezik, da nisem mogla preko tega, zdaj me ne srbi več lp Anamarija

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

3. jan 2007 18:00

escada je napisal/a:
Tako, dargi moji , predvsem pa Atina, Vandelina mogoče tudi ti Ežoj in še kdo...municijo imate pripravljeno.... "SHOOT ME NOW, PLEASE"... Ampak mene še vedno "boli" tisto , kar sem že zgoraj omenil...... ( ups, pozabil na razmak, in dve pikice so preveč...porkaduš namol ) escada
Escada, I will not shoot you. Vse vas rada berem. Čeprav (ali ravno zato, ker) se z mano ne strinjate. Jaz se trudim, da v pisani besedi uporabljam pravila pravopisa, ki sem se jih naučila v šoli, komu drugemu do tega ni. Nič za to. (sem pa svoj slovnični prispevek v prejšnjem postu dala kot PRIMER, česa se lahko naučimo - za nekoga je postavljanje vejic zelo banalna stvar, za koga pa podobna znanost kot kvantna fizika ... enako velja za volumen valja). Ni bil moj namen koga učiti. Jaz se pa zelo rada učim. In želim si, da bi me še veliko stvari naučili tu na kulinariki! Tortica, s tabo se zelo strinjam. Hvala za zelo pomirjujoč sestavek. Veri, tebe bi pa prosila, da me naučiš, kako besedilo poudariš. Enkrat je bilo o tem govora, pa si nisem zapomnila Za konec pa ena misel: "Ni neumnih vprašanj, so le neumni odgovori". Ta tema to potrjuje Atina

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

3. jan 2007 18:35

Atina je napisal/a:
Za konec pa ena misel: "Ni neumnih vprašanj, so le neumni odgovori". Ta tema to potrjuje Atina
pa še kako res je!! escada Sporočilo je spremenil(a) escada dne 03. jan 2007 18:35:39

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

3. jan 2007 18:53

Ma veste kaj,namesto da se špetirate ,pejte raje otročke delat,saj kar naprej jamrajo da je Slovenčkov premalo!! lp goga

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

3. jan 2007 19:16

Ja, obudit proizvodnjo, četudi brez končnega produkta. Eni s(m)o plane že izpolnili...Mamamia mamamia

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

3. jan 2007 21:06

Atina, ja to bi pa res lahko poiskala na netu! Just kidding, nisem si mogla pomagat! Takole gre: na začetku povdarjenega teksta daš ukaz: pritisneš < potem napišeš b (kar v računalniškem jeziku nekak pomeni bold po moje), potem pa še kljunček v drugo stran, torej >. V resnici stoji vse skup, samo da brez tistega presledka, samo če ga ne naredim, bo to zaznal kot ukaz in ne bo napisalo. Na koncu narediš isto, samo pred b vstaviš slash - poševnico, torej tole /. To je vsa umetnost. Dela pa povsod, ker je to programsko določeno. gogad, saj delamo na tem! Zato pa mam čas viset za računalnikom, ker za nobeno rabo nisem med enim in drugim bruhanjem... mamamia, ne vem, če bi se Drobnič strinjal s tabo, da so plani 2 otroka, po moje so vsaj na 3 nastavljeni Veri Sporočilo je spremenil(a) Veri dne 03. jan 2007 21:08:30

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

3. jan 2007 21:19

gogad je napisal/a:
Ma veste kaj,namesto da se špetirate ,pejte raje otročke delat,saj kar naprej jamrajo da je Slovenčkov premalo!! lp goga
a lahko brez mene, jaz sem svoje že naredil. ( tako kot pravi mamamia, vendar v mojih letih mi ni do dela zaradi dela ). ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti