M3

terezija  

član od: 26.5.2003

sporočila: 935

2. jan 2007 19:26

Jaz pa sem se zaradi podobnih izjav kot jih ima Vendelina jr. že trikrat premislila zaradi +paketa, ker kar se tiče računalnika in izkanja po forumih sem en alfabet, računalnik uporabljam kolikor ga lahko in mi moje znanje dopušče. Podobne izjave kot jih daje Vendelina jr. me močno užalijo in prizadanejo, ker nisem ekspert za računalnike. Pa brez zamere in srečno vsem. Glede +paketa bom pa še premislila. zinka

Jerneja USA  

član od: 24.11.2006

sporočila: 812

2. jan 2007 19:49

Mislim, da to ni bilo v zvezi ali si ali nisi ekspert za racunalnike ;) Mislim, da nekateri niso dovolj potrpezljivi in vedo, da ce se obrnejo na kulinariko, se bo ze kdo nasel, ki jim bo pomagal. Ne pravim, da ima vendelina jr. prav, ampak tudi taki racunalnisko nepismeni si z malo truda lahko najdejo sami kar dosti informacij. Res pa je, da moras znati iskati, za kar pa se ne pomeni da moras biti racunalnisko pismen. Lep dan vsem!!! Jerneja USA

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

2. jan 2007 20:02

h....., h.............., oprostite ker sem zadihan, tekel sem, takoj ko sem zaslišal, da je štrajt. Eskada ( na tebe sem jezen že od prej ), zakaj takšne kvalifikacije? Ne verjamem, da je kdo na kulinariki, ki bi rad izpostavil svojo " naučenost " in z tem vede ali nevede, druge postavljajo v majnvreden položaj...Tudi ne verjamem, da je kdo , ki hoče pametovat in ljudi posiljevat z raznimi tujkami, nerazumljivimi izrazi ........... Po moje je rahlo problem ker ne vemo kdo stoji za posameznim vprašanjem. Večkrat se zdi, da je vprašanje res izraz ( intelektualne ) lenobe, nekomu se ne ljubi odtipkat v google ( ali najdi.si ), odtipka pa vprašanje v kulinariko ( ali odpre novo temo ). Če pa je nekdo nevešč rašunalnika, naj vpraša, prepričan sem, da bo dobil zmeraj zadovoljiv odgovor. vida, delno se lahko strinjam, vendar volumen geometrijskega telesa ni nobena jedrska teorija, je enostavno snov iz šole, ki , predvidevamo, lahko vsak najde brez težav, enostavno s logičnim razmišljanjem. Res je pa tudi, da nekateri znamo nekaj, nakateri nekaj drugega. Jaz, naprimer, pojma nimam o nemščini, zgodi se pa, da kakšno zadevo prevajam par dni ( slovar pa imam ), pa vse en nič ne pomaga, dokler ne pride en prijatelj, ki obvlada nemščino, vendar, ko ga vprašam imam mirno vest, poskusil sem sam ( pa mi sem ter tja tudi uspe prevod, in takrat sem res zelo vesel ). drejcek, matkurja, a si ti z našega konca, a se ti ne zdi, da si vendelino napi*zdil mal preostro, saj konec koncev ni hotela nič hudega.? ežoj

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

2. jan 2007 20:19

Jupiiiii, pa je spet veselo Ognjič

Jerneja USA  

član od: 24.11.2006

sporočila: 812

2. jan 2007 20:22

Ja Ognjic, se strinjam. Na kulinariki mora biti vedno malo pestro Jerneja USA

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

2. jan 2007 20:25

Ežoj, ti kar kuhaj zamero ( mislim, da nimaš prav, ker si se ravno na moj post obesil, sicer pa še vedno trdim, da si takrat bil nesramen)...v glavnem "Kaj pa pol". Tudi ti si se tu in tam že pritoževal, pa tudi spraševal...a ne?? Kar se pa teme tiče....čisto vsak uporabnik na portalu ima pravico postavit vprašanje, če ga kaj muči ( pa bil ob tem nepoučen, nerazgledan, nevešč računalnika, smotan...ali pa celo LEN) Na nas, pa je ali mu bomo odgovorili ali ne...če podatek vem, ne vidim razloga, da mu nebi pomagal.....če ga pa nevem...-pa svojega neznanja nebom skrival za "kao" pametnimi "pamlfleti" in obsojanji... NEKATERI se oglasijo čisto v vsaki temi in trosijo svoje "znanje" kot nekaj svetega... Če nimač kaj pametnega povedat, bodi raje tiho ( IN OBSOJANJE IN PRIDIGANJE UPORABNIKOM NI PAMETNO GOVORJENJE) V tej temi se ne mislim več oglašat, ker nikamor ne pelje...če me bo pa kdo preveč za jezik vlekel... escada Sporočilo je spremenil(a) escada dne 02. jan 2007 20:55:05

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

2. jan 2007 20:53

Se podpišem pod escado.

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

2. jan 2007 21:03

Madonca, kolk besed okrog enega hloda premera 19 cm, a si pedstavljate kaj bi bilo če bi posekali sekvojo premera 10m. escada, nič ne kuham zamere ( no, ja ,recimo ), vse kar si napisal, lahko tudi jaz podpišem, vendar, - a se ti ne zdi, da so nekateri morda tudi osamljeni, sfrustrirani ali kako drugače prizadeti in se zato " oglasijo čisto v vsaki temi in trosijo svoje " znanje " kot nekaj svetega........." -a se ti ne zdi, da je stališče " V tej temi se ne mislim več oglašat, ker nikamor ne pelje...če me bo pa kdo preveč za jezik vlekel.. " več vrednostni kompleks in izraz zaničevanja vseh ostalih. bodi lepo pozdravljen ežoj

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

2. jan 2007 21:22

eh...Ežoj...pa si me povlekel....za jezik mislim... Ne...absolutno nimam večvrednostnega kompleksa....še zdaleč ne, napisal sem kar sem pač napisal, predvsem moje mnenje, ni nujno, da se z njim strinjaš ( hvala bogu, konstruktivne debate ( ki ta tema seveda ni) so zmeraj dobrodošle) prav rad pa bi z tabo, kakšno rekel ob kozarčku ali dveh...treh...verjemi, da bi se na koncu strinjala o vsem...ti z mano jaz pa z tabo Res pa je, da nemaram ljudi, ki se vtikujejo v vse in v vsakogar...pa recimo da je tale stavek "težek" pa ga bom popravil: - nevem zakaj, ampak zmeraj rad stopim na stran zatiranih...eh, tudi to ima težo.........nimam rad nesramnih komentarjev no to bo bolj fajn.. posledično se zato tudi oglasim in temu primerno nazaj dobim "feedback" ( jezus marija, upam da sem prav napisal) seveda sem mislil z tem na povratno informacijo. Osebno pa nikogar ne obsojam, verjetno ste/ smo vsi prav fajn ljudje, le tu in tam vas / nas ,malček zanese. In , da nebo pomote...nisem izjema, včasih so prsti tudi pri meni , hitrejši kot možgani....žal. Zaenkrat mi še teče po žilah tisto kar je drugače cenejše kot "tinta za naše tiskalnike" Lep pozdrav vsem... escada P.S - pozabil sem napisati, da mi tudi "drejčkovi" komentarji niso všeč, sploh žaljenje....ampak, on se naj kar sam brani! Vidim, da dejansko nobenega ni kaj preveč motilo!! Saj v zanosu tudi mene ne...če pa bolje razmisliš...pa ni nič drugače...ups..je.. Vandelina ni uporabljala " grdih izrazov". Sporočilo je spremenil(a) escada dne 02. jan 2007 21:27:55

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

2. jan 2007 21:30

Če bi jaz znala. Ustavte delo, gospa na tapeti uporablja vse prej kot lepo besedo in z njenim načinom marsikoga prizadene, mislim, da se da pisati lepše, tako kot jaz Mene osebno ni nikoli prizadela, vendar boli me za druge, ker nenehno jih ponižuje in kritizira. Sicer pa sem že nekaj napisala v tej smeri, samo če se ne prime se ne prime, ni ji pomoči. P.s. Ona je nesramna, jaz pa sem nepismena, tudi taki moramo živeti. Anamarija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti