2. jan 2007 20:02
h....., h..............,
oprostite ker sem zadihan, tekel sem, takoj ko sem zaslišal, da je štrajt. Eskada ( na tebe sem jezen že od prej ), zakaj takšne kvalifikacije? Ne verjamem, da je kdo na kulinariki, ki bi rad izpostavil svojo " naučenost " in z tem vede ali nevede, druge postavljajo v majnvreden položaj...Tudi ne verjamem, da je kdo , ki hoče pametovat in ljudi posiljevat z raznimi tujkami, nerazumljivimi izrazi ........... Po moje je rahlo problem ker ne vemo kdo stoji za posameznim vprašanjem. Večkrat se zdi, da je vprašanje res izraz ( intelektualne ) lenobe, nekomu se ne ljubi odtipkat v google ( ali najdi.si ), odtipka pa vprašanje v kulinariko ( ali odpre novo temo ). Če pa je nekdo nevešč rašunalnika, naj vpraša, prepričan sem, da bo dobil zmeraj zadovoljiv odgovor.
vida,
delno se lahko strinjam, vendar volumen geometrijskega telesa ni nobena jedrska teorija, je enostavno snov iz šole, ki , predvidevamo, lahko vsak najde brez težav, enostavno s logičnim razmišljanjem. Res je pa tudi, da nekateri znamo nekaj, nakateri nekaj drugega. Jaz, naprimer, pojma nimam o nemščini, zgodi se pa, da kakšno zadevo prevajam par dni ( slovar pa imam ), pa vse en nič ne pomaga, dokler ne pride en prijatelj, ki obvlada nemščino, vendar, ko ga vprašam imam mirno vest, poskusil sem sam ( pa mi sem ter tja tudi uspe prevod, in takrat sem res zelo vesel ).
drejcek,
matkurja, a si ti z našega konca, a se ti ne zdi, da si vendelino napi*zdil mal preostro, saj konec koncev ni hotela nič hudega.?
ežoj