3. jan 2007 1:20
Oj Atina, ne bom se usajal ... ( upam, da je napisano pravilno)
Vidiš, vsakega nekaj moti, mene pa naprimer , takšnile sestavki pečejo:
Citat:
"Take debate so pa lahko tudi koristne, če le malo prisluhneš: v eni izmed takih "vročih" tem sem zvedela, da je pred tremi pikicami presledek ... mogoče bo se pa danes kdo naučil, da se "ne bi", "ne bom" ipd. piše narazen, da se reče "s tem" namesto "z tem" in podobno. Ne se preveč vsajati zaradi moje zadnje pripombe, ampak osebno me take cvetke kar malce "zapečejo".
_________________________________________________________________________________
In spet smo pri ljudeh, ki se vsajajo za vsako napisano besedo!
Počasi bo kulinarika postala portal "tečnih, zafrustriranih in zlobnih ljudi"
Kaj vam ni jasno, da je že kar nekaj ljudi odšlo...nekateri še vstrajamo in se bodemo..
Zakaj odhajajo, zakaj se jim zdi že počasi brez veze?
Zato, ker vse kar nam sporočijo, napišejo, predlagajo, vprašajo...nekateri dotični ljudje analizirajo, popravljajo, učijo, dajejo v nič...itd.
No in po vsem tem , naj bi imeli še veselje do pisanja!
Dajte si VI DOTIČNI že enkrat dopovedat, da nam je prav malo mar za:
- vaše natolcevanje
- popravljanje vsake napisane besede vašega pametovanja
in PREDVSEM
- vašega postavljanja z "kvazi znanjem in učenostjo", ki jo po vsej verjetnosti lahko sprostite samo tukaj na forumu, se pravi virtualno, me prav zanima kako vas upoštevajo v "real life-u"
In mimogrede: Zase mislim in vem, da sem razgledan in relativno učen človek ( ne bom, skromen), pa mi nikoli ni na konec pameti prišlo, da bi nekoga učil, če sam tega ne želi, sploh pa internet in vse kar je povezano s tem ( torej tudi kulinarika) , štejem v svoje proste aktivnosti in zabavo, sprostitev in se v tem času ne mislim obremenjevat s "raznoraznimi" pravopisnimi, matematičnimi, fizičnimi, angleškimi dejavnostmi...Če me kdo zaradi mojega pisanja res ne razume ( v kar močno dvomim) ... potem ... potem bom mirno sprejel kritiko in zadevo popravil. Do takrat pa me ( sedaj bom vulgaren, kar ni v moji navadi) " boli nekaj" za vse vejice, pikice, Z-je, S-je , veznike, členke, pomenke in sopomenke ... TEGA SVETA!!!
Tako, dargi moji , predvsem pa Atina, Vandelina mogoče tudi ti Ežoj in še kdo...municijo imate pripravljeno....
"SHOOT ME NOW, PLEASE"...
Ampak mene še vedno "boli" tisto , kar sem že zgoraj omenil...... ( ups, pozabil na razmak, in dve pikice so preveč...porkaduš namol
)
escada