30. jan 2007 8:45
Ja MAJAA približno tri štiri mesece.Ko me je prijelo, da bi kadila sem vzela zvečilni gumi.Tako sem se navadla na njega da še danes ne morem brez njega. Saj ti bo uspelo miia
30. jan 2007 8:45
Ja MAJAA približno tri štiri mesece.Ko me je prijelo, da bi kadila sem vzela zvečilni gumi.Tako sem se navadla na njega da še danes ne morem brez njega. Saj ti bo uspelo miia
2. feb 2007 19:15
Govoriš si: JAZ SN NEKADILKA, JAZ SN NEKADILKA, JAZ SN NEKADILKA, JAZ SN NEKADILKA, JAZ SN NEKADILKA, JAZ SN NEKADILKA, JAZ SN NEKADILKA, JAZ SN NEKADILKA, ... potle pa si en dan vrjameš in to res postaneš. tumpika
2. feb 2007 19:43
..pa itak nimaš časa kadit, če ves čas govoriš: JAZ SN NEKADILKA, JAZ SN NEKADILKA, JAZ SN NEKADILKA.......... rimljanka
2. feb 2007 20:54
Tumpika in Rimljanka . Majaa tebi pa vse čestitke in ne obupaj, se ti bo sigurno obrestovalo. LP! fakin712
3. feb 2007 0:27
Močno voljo je treba imeti pa gre. Tudi jaz sem prenehala že pred 10 leti po 12 letih kajenja. Ni za verjet, da me potem nikoli ni več prijelo, da bi prižgala cigareto. Kajenje je nezdravo, da ne govorim, kako kadilci (za)smrdite nekadilcu (brez zamere-tega vam noben nekadilec na glas ne pove je pa res), predvsem pa je kajenje zelo drago. So zračunali, da se zakadi denarcev za en lep dopust. Vem da se takrat, ko puhaš dim na to sploh ne oziraš. Se pa splača. Zato Majica čestitke in kaj lepega si privošči, se pocrkljaj, da se nagradiš. Pa še nekaj je za kar se splača prenehat - borbončice ponovno okušajo tiste okuse, ki jih nikotin ubije. mamka
3. feb 2007 15:40
Mamka lepo povedano. Majaa cestitke in ne obupaj. Kaj pa, ce bi si dala res dnevno na stran toliko drobizka kolikor si vcasih pokadila? Bi res videla to, kar pravi mamka in se ti bo res zdelo neumno zakaj si prej sploh kadila in si kvarila zdravje pa se seveda denar stran metala. Se enkrat cestitke!!!!! Jerneja USA
4. feb 2007 10:26
Bravo Maja, tud jaz sem ena izmed tistih, ki so se odločile, da prenehajo s kajenjem. Bodi med nami! Vsak dan boš imela manj želje po cigaretih. Najbolje, da o njih sploh ne razmišljaš. Jaz sem prenehala s kajenjem v lanskem septembru, pa do sedaj nisem imela večjih problemov. Razen, da sem se zredila za celih 7 kg, ki jih pa zdaj spet spravljam dol. Postala sem pa dosti bolj samozavestna. Če sem lahko prenehala s kajenjem, bom pa še te dodatne kg dol spravla. Kar tako najprej Maja!!! Lp Bernarda60
5. feb 2007 10:24
hvala za čestitke in vzpodbudo. kajenje me zdaj niti ne mika več tako zelo, razen (pa še to je bolj iz navade - se ji ne reče zastonj, da je navada železna srajca), če kdo zraven mene kadi, kar pa mi zdaj smrdi in se kar malo zamislim, kolikim sem jaz smdela; me je kar sram, ko pomislim na to. S tem, ko sem prenehala kadit, sem pa najbolj razveselila moje otroke in že zaradi njih moram vztrajat in jih ne razočarat. lp Maja MAJAA
5. feb 2007 10:51
[citat=--katti--]Escada >tudi jaz sem slišala za tega dedca, samo nateguje. Ta blizu Begunj pa sem prepričana, da ne, že potem, da plačaš kolikor hočeš ( npr. 4 - 5 evre ). Pri njem si sam na pogovoru tam 10 minut in garantira ti, da en mesec ne boš kadil, vnaprej pa je vse odvisno od posameznika, če je volja.... Pozdravljeni, tudi jaz poskušam prenehati s to grdo razvado, mi je uspelo spraviti iz 15 na 4-5 na dan, pa bi se rešila tudi tega, a ima kdo naslov od tega gospoda iz Dvorske vasi? mojcap
8. mar 2007 7:05
Mayaa kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Sladki rogljiči