16. jan 2013 10:30
Hvala. Verjetno bo napaka pri meni. Težave z računalnikom.
Hvala še enkrat.
Mayisa
16. jan 2013 10:30
Hvala. Verjetno bo napaka pri meni. Težave z računalnikom.
Hvala še enkrat.
Mayisa
27. jan 2013 13:06
Uuuuu, da vidimo, kaj je to aplikacija kulinarika za tv :D samo da se smučanje neha :D
27. jan 2013 14:30
bannanna je napisal/a: |
Uuuuu, da vidimo, kaj je to aplikacija kulinarika za tv :D samo da se smučanje neha :D |
27. jan 2013 21:42
Jernej, ali je možno, da bi se poenotilo določene naslove receptov? Recimo, ko iščem neko rulado, ki se jo spomnem iz receptov, moram iskati in med rulado in med rolado. Glede na to, da se ve kaj je pravilno, bi se mi zdelo logično da se poenoti.
27. jan 2013 22:22
anamarija1 je napisal/a: |
PAMETEN PREDLOG Rada berem vse v zvezi s hrano. Zanima me predvsem (in malo vem o tem) zgodovina znanih in manj znanih jedi. Denimo, kdaj je jed nastala, kdo je jed "izumil", po komu ime jedi itd... Zelo zanimivo (prepričana sem, da ne le meni) bi bilo prebrati na Kulinariki "stran", ki bi jo imenovali: KULIPEDIJA Čez 9 mesecev bom doživela ključen preobrat v mojem življenju, časa bo na pretek...
Z nasmehom( moj nov pozdrav)
|
http://plus.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5581
anamarija1, tu je tema, pa nekaj uporabnih linkov.
mamamia
28. jan 2013 7:56
Jernej, ali je možno, da bi se poenotilo določene naslove receptov? Recimo, ko iščem neko rulado, ki se jo spomnem iz receptov, moram iskati in med rulado in med rolado. Glede na to, da se ve kaj je pravilno, bi se mi zdelo logično da se poenoti. |
Naslova ne morem spreminjati, lahko pa rulado in rolado dam v sinonimke ;-)
Jernej - administrator
28. jan 2013 13:12
Aha, da potem najde iste zadetke? Super! Kot muffini, mufini, mafini, maffini, ;)
28. jan 2013 13:20
Ja, sem že naredil.
Jernej - administrator
28. jan 2013 22:07
fajn
29. jan 2013 10:20
Uuuuu, da vidimo, kaj je to aplikacija kulinarika za tv :D samo da se smučanje neha :D |
A se je že nehalo?
Kje naj (kaj naj) vidimo?
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Eksotični suši