15. feb 2013 12:51
TI nisi bila blokirana zaradi enega prekrška, ampak zaradi ponavljajočih se prekrškov in pritožb čez tebe. Prvič vedno opozorim, edino pri tistih, kjer vidim, da so se vpisali samo zaradi reklame, kakšne ankete ali sovražnega govora, jih takoj izbrišem.
Bodi vesela, da nisem stroj, ki bi 100% dosledno se vse spomnil za ne vem koliko nazaj, ker tebe potem verjetno ne bi bilo več med člani. Zato mislim, da si zadnja, ki se lahko sprašeuješ zakaj niso za vse enaka pravila (kar sicer so, včasih kaj spregledam ali pa pozabim, občasno pa čas "zaceli kakšen izpad od prej").
Ker me je kar nekaj članov vprašalo, kakšne privilegije imaš ti, da nisi za vedno blokirana, glede na to, kaj si že vse pisala po forumih. Prvič ni vsak govor enako sovražen, ni vsak član vedno enako nesramen, je razlika med novincem in starim članom, ki ponavadi drugim pomaga in ga kdaj zanese... Moderator in administrator se pač gibljemo v neki mali svobodi znotraj temeljnih okvirjev, ki so objavljeni na strani pravil.
Po domače povedano: Ne da se vsake kršitve popredalčkati in matematično ponderirati, da se vidi, ali gre v opomin, ukor, sankcijo ali izbris. Stran niti ni namenjana temu in sreči mi večino časa le ni treba delati reda. Ker če bi me to veselilo, bi bil policaj, ne urednik.
Jernej - administrator