Kaj pravite na ta članek ?

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

10. okt 2006 7:30

Točno stana. Nimam besed za taka gnusna dejanja. jade

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. okt 2006 8:18

Drage moje in dragi moji So teme, kjer je treba misliti, razmisliti, premisliti....ne pa se zaletavati "na prvo žogo" in izreči čisto vse, kar se vam v tistem trenutku ravno zdi. In pogledati na stvari iz več vidikov. In ne si domišljati, da se zadeve urejajo samo na podlagi lastnih izkušenj - v smislu - kaj bi pa ti naredila, če bi bilo to.... Je treba mnogo več stvari upoštevati. Namesto blebetanja o tem, kako za ene je pa smrtna kazen primerna (a bo vsak od vas, posamično določal, kdo je za pobit in kdo ne?), raje vzemite v roke kakšno knjigo, kjer kaj pametnega piše. In jo kar nekaj časa brati. In razmišljati, študirati ipd...Ali pa se pogovarjajte z družino. Saj ni treba vsega tule, mar ne. Vendelina jr.

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

10. okt 2006 9:53

nič novega. pa ne bom nič dodatno komentiral, ker RKC kot ustanovo sovražim, ker blati dobro ime poštenim vernikom. LP Drejček

lisicka  

član od: 22.12.2004

sporočila: 658

10. okt 2006 9:53

Vendelina, samo eno vprašanje: ali si mama? zvitorepka

špelca marelca  

član od: 31.7.2006

sporočila: 87

10. okt 2006 10:01

Jasna mislim da ni besed za to. Zelo žalostno, toda resnično. Vsakdo ima svoje mnenje, dokler se to tvojemu otroku ne zgodi. Najbolj grozljivo je pa to, da se taki ljudje iščejo dom v bližini vrtcov in šol.

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. okt 2006 10:20

Zvitorepka - starševsto ni zadosti dober izgovor za bestialnost, maščevalnost in ne vem kaj še vse. Včasih so se mi te besede zdele malo puhle. Tako kot tisto, da je treba odpuščati. Potem sem ugotovila, da je vse to res. Ampak vidim, da se to prime na hard way. Moraš res kaj bolečega doživeti. Zvitorepka, iskreno ti ne želim, da se ti zgodi niti 10% bolečih stvari tudi v zvezi z otroci, ki sem jih jaz doživela. Jih ne želim nikomur. Bi bilo pa dobro, da bi se stvari pogledale izven dosega domačega plota. Vendelina jr.

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

10. okt 2006 10:54

Vendelina, še vedno nisi odgovorila na vprašanje (kolikor razumem). O stvareh je treba javno in veliko govoriti, kazati s prstom, delati kraval, šele potem sledijo rezultati. Tudi tu je veliko boljša preventiva, obveščenost otrok o sumljivem obnašanju odraslih, da je otroku jasno, kaj je prav in kaj ne v odnosu odraslega do otroka in da le-ta nikakor ne dopusti, da odrasli krši to mejo. Lp Dolores

Petra 1  

član od: 1.6.2006

sporočila: 419

10. okt 2006 11:02

kaj pa ima to veze ...če imaš otroka. Bistvo je v srcu! Napadanje kot tako je nizkotno ! Tudi če sama ne bi imela otrok, pa se to zgodi mojim nečakom...nimam usmiljenja, ali pa sosedom, ali pa v naši občini vasi, škofiji ??? Dejstvo je , da to ni prav, cenim vandelino, ker si pri svoji izobrazbi in delu, ki ga opravlja vzame čas in nas poduči tudi o pravnih vidikih...pa naj si gre za pedofilijo, ali pa sesutjem spletne strani. Veliko sončka Petra 1

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

10. okt 2006 11:31

Petra1 A nisi ti odprla to temo in nas vprašala kaj si mislimo o tej temi.....kdor omeni neka svoja mišljenja in nazore je takoj okregan.....stana r in jade jaz sem z vama....že tretje leto sem šla na morje sama s hčerkama...mož mi zmeraj pravi -pazi nanju...jaz pa odgovorim...da bi si kaj naredili v vodi je še najmanj možnosti....sedim na obali in ju tudi za pet minut ne izpustim z očesa...ko gremo v trgovino jo skoz držim za roko....sem že opazila nek moški pogled na hčerkah,najraje bi planila nanj,ampak kadar si sam se raje umakneš.....toliko z moje strani...če bi se mojim otrokom kaj zgodilo bi se meni utrgalo-dobesedno...uporabila bi opcijo stane r ali jade...pa ni potem važno kje jaz pristanem-moje življenje bi bilo uničeno.Čuvajmo otroke-ta svet je tako pokvarjen. kuharca37

_jernej_  

član od: 30.9.2006

sporočila: 5

10. okt 2006 11:41

Ampak vse skupaj pa prehaja tudi v skrajnosti... Kar je kuharca37 napisala o moškem pogledu... Sam sem šel pred nekaj tedni v trgovino in vidim eno tako punčko v vozičku kot imamo doma. Pa me je gledala in se smehljala pa sem stopil bližje in jo pozdravil (nisem se je dotaknil). Vprašal sem kako si. Potem sem pa videl jezno mamo zraven, kako m eje ocenila za pedofila in rekla nič, ampak brž je odpeljala punčko stran (ene 2 leti je imela). Mislim... komu so otroci prisrčni. Če bi to naredila moja žena, bi tista mama prišla zraven in ponosno povedala, koliko let ima punčka, kajne? Prej se o pedofiliji ni govorilo, kar je zelo narobe, zdaj bo pa kmalu vsak oče pedofil, ki kopa svojega otroka (ja, se je že zgodilo da je žena na sodišču trdila, da je oče preveč z veseljem kopal otroke). Samo toliko. Ni pa ravno vsak pedofil, ki pogleda otroka. Nekateri ljudje imajo radi otroke, pa ne na tak način kot se tule piše. Bodimo torej previdni, a ne obsodimo vsakega, ki kdaj ogovori otroka (ki je skupaj z mamo). _jernej_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti