22. nov 2006 19:40
Če da na drugi vroči stol Klemna, je skoraj sigurno, da se bi znebili Jerryja... Lahko da bo to taktika, ne zamera. Ker se mi zdi, da tudi Gregor ni najbolj maral Ines, preveč se je z vetrom obračala. jasna
Če da na drugi vroči stol Klemna, je skoraj sigurno, da se bi znebili Jerryja... Lahko da bo to taktika, ne zamera. Ker se mi zdi, da tudi Gregor ni najbolj maral Ines, preveč se je z vetrom obračala. jasna
Ne verjamem, da bo na drugem vročem stolu Klemen, ker mu je Grega danes dal plus. Klemen se je danes zelo zafrknil, ker ni poslal Jerneja domov. Sta po priljubljenosti čisto skupaj. Razlika je samo devet procentov v prid Klemna. Se mi pa zdi brez veze, da je dal ven Ines. Špela je bila tako šokirana, da skoraj eno uro ni spregovorila niti besede, pa še zdaj je zelo žalostna, ker je šla Ines ven. Boste videle, da se bo dogajalo še čuda stvari do konca. LP! fakin712
22. nov 2006 21:05
Klemen me je razočaral. jessy6
22. nov 2006 21:08
Bara ne gledam,ker se mi res ne da ampak zelo rada prebiram kar pišete tukaj in sa mi zdi da vem vse,ker tako pozorno spremljate me nekaj zanima -nikjer nisem zasledila,zakaj je šla ven Bojana? andreja č. Sporočilo je spremenil(a) andreja č. dne 22. nov 2006 21:08:43
22. nov 2006 21:26
Bila je na vročem stolu skupaj z Jernejem in gledalci so več glasov namenili Jerneju. To je bilo v soboto. jade
23. nov 2006 9:30
Pomoje bo tudi Špela delala družbo Jerry-ju. Samo vprašanje je kdo bo ostal. Ali pa, če bo dal koga od fantov, močnejšega člena, da se bojo res 100 % rešili Jerneja. Kdo bi vedel kako se bo odločil. Pomoje za drugo varianto. Klemen me je pa mal razočaral. No ja bomo še videli kako se bo razvijalo naprej mislim pa, da bo še zanimivo in da ne bojo večno tako dobri prijatelji al se pa mogoče motim. darja2
23. nov 2006 9:40
Ne vem zakaj se vsi jezijo na Klemna, ker je dal ven Ines. Če bi dal Jerneja ali Špelo pa bi spet se jezili, da kuha stare zamere. Ines pa itak ni poznal tako, da se je zanjo najlažje odločil. Itak pa ne more biti vsem vse všeč. Meni osebno je bila Ines antipatična, še bolj kot njena sestra in je ne bom prav nič pogrešala. Kaj čmo igra je igra. jade
23. nov 2006 10:42
Meni sicer ni bilo najbolj všeč, da je dal Ines ven, ker bi raje videla, da bi izbral Jerryja. Ko pa sem videla Inesino reakcijo in kako je zamerila, se mi zdi, da se je prav odločil. Se mi zdi, da si je domišljala, da ima moč nad moškimi in da nje že ne bo nihče ven dal...revica, narobe si je razlagala pozornost, ki so ji jo izkazovali prvi teden in se je počutila nedotakljivo. Vsekakor poraza ni priznala športno in je s tem pokazala, da nima pospravljenega podstrešja... Se pa bojim, da bo v soboto Špela pakirala... jasna
23. nov 2006 10:50
Mene je pa pri Ines najbolj motilo to, da je rinila v Gregorja, kljub temu, da je Tina dala vsem jasno vedet, da ji je všeč. Res, sestra da se reče! jessy6
23. nov 2006 10:52
To bom pa šele danes v oddaji vidla kako je odreagirala. Me prav zanima. A res a zamerila je, sej nima kaj prišla je zadnja.....Upam, da Špela ne bo naslednja. darja2Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najboljši limonini razpokančki
Hot dog v listnatem testu