24. nov 2006 13:36
Saj mu je že. Samo še 13%. Špela 17%, Klemen 21%, Emil 22% in Jernej 26%. Kdorkoli bo že šel na drugi stol bo kriza. Kaj lahko se zgodi, da bo Jernej ostal. Julija
24. nov 2006 13:36
Saj mu je že. Samo še 13%. Špela 17%, Klemen 21%, Emil 22% in Jernej 26%. Kdorkoli bo že šel na drugi stol bo kriza. Kaj lahko se zgodi, da bo Jernej ostal. Julija
24. nov 2006 18:27
Mogoče pa priljubljenost na internetu ni tak pokazatelj, da bi na osnovi tega lahko sklepali, kdo bo šel ven. Npr. Gašper je letel, pa je bil daleč prvi... jasna
24. nov 2006 22:44
Jaz tudi gledam priljubljenost na internetu in menim, da verjetno res ni pokazatelj, kdo bi lahko šel ven. Letos sem si želela, da bi zmagalo dekle, saj bi morale punce skupaj držat a ne? Očitno ne bo tako in vse bolj sem prepričana, da bo na drugem stolu Špela. Pustimo se presenetiti. LP fakin712
25. nov 2006 22:06
IN BAR ZAPUŠČA .................JERNEJ. JEEEEEE darja2
25. nov 2006 22:10
No, pa je res šel. Dober nateg je bil s tisto črno kuverto! Sem mislala, da bojo Klemna kr ven poslal. vanya
25. nov 2006 22:11
prvič sem tudi jaz glasovala za špelo ......... in bar zapušča.....JERNEJ ,JEEEEEEE selce
25. nov 2006 22:20
joj fulll sem vesela da je ostala Špela ....ker mi je punca res postala zelo simpatična in tudi zadnje dva tedna se je malo uživela v družbo....samo naj mi nekdo pove ali ni ta teden ona pila alkohol v stanovanju, ker baje ne pije alkohola sem bila malo presenečena, da sem videla, da je z njimi zvrnila neko žgano zadevico? ali je ona samo na videz imela nekaj v kozarčku drugi pa pravo pijačo?! vegeterianka
25. nov 2006 22:25
Aleluja končno je edn pametn šel vn :D:D:D:D tamalaursa
25. nov 2006 22:25
Kakor sem jaz videla, je imela fructalov sok... vsaj na mizi je bil, ona pa nekaj rumenga v kozarčku. Sem pa pomislila isto kot vegetarianka:"Špela ... a pije?" Lp mmbrlan
26. nov 2006 7:12
Tudi jaz občasno gledam Bar. Vse bolj pa mi je všeč Špela in vizuelno bi skupaj zelo pasala z Emilom. Torej, za moj okus bi bila, seveda samo na pogled, zelo lep par. Težko pa verjamem, da bo zmagovalka prav ona. VeronikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla