Bar2 - za tiste ki ga gledamo

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

22. nov 2006 15:31

Težka bo Jerneja ven spravt. Ma zelo visoko priljubljenost. Takoj za Klemnom. Julija

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

22. nov 2006 16:55

Bar zapušča Ines...Špela je tako ostala sama s 4 fanti...kriza. LP katjushka

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

22. nov 2006 16:57

haloooo. Kaj pa je bilo Klemenu? Ven je vrgel Ines. Ali kdo ve kako pa so potem potekali minusi in plusi? Ker jaz sedaj malo presenečena. Če bo na vročem stolu sobto Jernej kdo bi lahko bil na drugem stolu Špela...mogoče? To pa mislim da je sedaj bila prava taktika Klemena da se takoj znebi enega močnega člena, ker v soboto bo sigurno na stolu Jernej in še ta bo šel domov. Tako da šipkih ostane samo še Špela in močna konkurenca Emil, Grega in Klemen... Noro ...pa spet ne bomo videli na zmagovalnem stolu ženske. vegeterianka

Kaya***  

član od: 14.11.2006

sporočila: 47

22. nov 2006 17:23

Jernej gre na prvi vroči stol. Kaya***

Kaya***  

član od: 14.11.2006

sporočila: 47

22. nov 2006 17:24

Jernej gre na prvi vroči stol. Grega pa določi drugega. Kaya***

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

22. nov 2006 17:30

Kaaaaj??? Dajte bolj počasi, danes mi možgani bolj počasi delajo. Ines je šla domov??? Nisem vedela, da ima Klemen tako moč, da lahko pošlje enega domov. In zakaj Ines? Ali se s Tino ni dobro razumel, pa malo zamero kuha, al kaj? Mene tudi malo mineva, včeraj zvečer sem celo ob predvajanju Bara zaspala . Se mi pa zdijo smešni, ker se obnašajo, kot da to ni tekmovanje in se nihče noče nikomur zamerit. Če bi bila jaz na Gregatovem mestu, bi v soboto na drugi vroči stol dala Klemna ali Emila. Ampak tega Grega sigurno ne bo naredil in se bom spet spraševala ali se BAR ne bo nikoli končal in je to le en reality show, ki prikazuje prijatelje . Lp, Asja

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

22. nov 2006 17:41

Škoda, da je dal Ines ven... Bi mi bilo ljubše, ko bi šla Špela... Po drugi strani pa je Ines najmanj poznal... Torej gre prvi stol Jerneju, na drugega pa bo Grega dal, po vsej verjetnosti, Klemna; to pa zato, ker sta bila s Tino zelo na TI, Klemen pa je njeno "kopijo" gladko vrgel ven in, ker je Grega velik zamerljivec, bo dal "gor" Klemna. To so moja razmišljanja...

_pikica_  

član od: 1.9.2006

sporočila: 208

22. nov 2006 18:06

saj pravim - tale bar je ena veliiiika komedija na drugem stolu bo bil verjetno klemen, ali pa špela.... pustimo se presenetiti, hihi

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

22. nov 2006 18:47

Moje mnenje je, da bo Jerneju delala na drugem stolu družbo Špela. Če bi dal na stol Klemna, bi bilo preveč očitno, da kuha zamero zaradi Ines, oz. Tine. Toliko pa že zna taktizirat. Naslednji teden pa ... konkurence se je treba znebit. Julija

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

22. nov 2006 19:05

Klemena ne bo dal na drugi vroči stol, če ste redno spremljali BAR ste opazili oziroma slišali, koliko krat je Grega povdaril in nekako pozdravljal Klemena preko TV sprejemnika in da je ves tisti teden ga omenjal in bil vidno razočaran, da je Klemen zapustil Bar in ko je soboto prišel nazaj je tako skočil od veselja, ko je njega zagledal da je 100% ne bo dal na stol. Lahko pa taktično naredi na da Emila na stol,da se znebijo Jerneja kar pa je tudi rizično, ker če da Špelo se takoj ve da bo šla ona ven, ker tako pa ni priljubljena kot Jernejm, da bi njega premagala v soboto. vegeterianka Sporočilo je spremenil(a) vegeterianka dne 22. nov 2006 19:05:45 Sporočilo je spremenil(a) vegeterianka dne 22. nov 2006 19:06:40

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti