Bar2 - za tiste ki ga gledamo

darja 2  

član od: 30.10.2006

sporočila: 22

16. nov 2006 11:03

Jaz tudi še nisem videla tega maila. NA ŽALOST. hehehe. Drugač pa mislim, da je v baru že čista zmešnjava ratala ampak vseeno moram priznat, da se je Jerry kar mal spremenu zdaj ne vem a je Žiga toook slabo vplival nanjga al pa res tok dobr igra. Mi je ratal bolj ok kot pa Bojana, ker je kot ena megla. darja 2

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

16. nov 2006 11:43

hehehe, Bojane pa res noben ne prenese, mi je pa zato res čudno, da še ni sedela na vročem stolu. Ali glumi meglo zato, da se nobenemu ne zameri (in posledično dobi minus) ali kaj je s to punco? Lp, Asja

tilenboc  

član od: 30.6.2004

sporočila: 221

16. nov 2006 11:51

Jaz pa mislim, da Jernej sedaj, kos so bivši črni v manjšini vsem leze v rit, toliko o hinavščini. Me zanima, če bo v skupini treh barovcev, ki bodo tekmovali proti staremu barovcu, spet prišli njegovi kolegi na šampanjec. Najbolj me pojezi, ko govori o hinavščini, sam se mi pa zdi najbolj hinavski. Na koncu se bo še gledalcem zasmilil in postal žrtveno jagnje. Prav se mi zdi od Gregorja, ki čisto iskreno pove , kaj si misli, toliko so se prekregali , hudo so si zamerili, sedaj po štirinajstih dneh naj pa kar vse pozabijo. To, da se tako hitro pozabi in da se tako na brzino obrne plošča je hudo hinavsko. Toliko o spremenjenem Jerneju.

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

16. nov 2006 11:56

Noben je ne opazi, ker je taka megla in je zato ne da nihče na vroči stol. Nobenega ne moti, nikomur ni nič naredila, z ničemer se ne more zamerit...kot kakšna zdolgočasena kredenca je tam v Baru....Dobra taktika, samo počasi bo morala najti drugo... Če ne bo šla prej domov. Imam najbrž občutek, da bo dal Emil Bojano na drugi vroči stol. Ker dvomim, da bi si upal taktizirat in dat močnega kandidata, ker so Jerrijevi oboževalci nepredvidljivi in bi lahko po neumnosti kdo drug zletel ven... A kdo ve, če se Emil mogoče s kom drugim ne razume? S Špelo menda se? Za Ines in Gregorja vem, da se... jasna

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

18. nov 2006 8:29

Ali že kdo ve, kdo je bil izbran, da se lahko vrne v bar? LP katjushka

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

18. nov 2006 8:56

Po mojem bo Klemen. No, jz navijam zanj! vanya

jasna1  

18. nov 2006 9:17

Po moje bo Gašper, ker ga imajo punce rade in najbrž kot zmešane tipkajo... Bi mi bilo pa najbolj všeč, če bi se vrnila Tina... Prav zanimivo bi bilo pogledat, kako bi se punce razumele!!! Če bi danes na vročem stolu in v tekmi s starim barovcem zletela ven Jernej in bojana (moje želje...) in bi notri dobili Tino, mislim da bi bili full fajn ekipa... Ampak ker mora vsak teden kljub temu en ven, imam občutek, da bi bile punce sposobne prelisičiti fante.... Ja, Špela, Tina in Ines bi bile hud tim... Kar pa seveda ne pomeni, da Emila in Gregorja ne maram, he he... Pestro bo, vam povem! Mislite, da bodo danes v oddaji povedali, kdo je novi/stari barovec? Po moje bojo... jasna

Bernarda85  

član od: 17.7.2006

sporočila: 209

18. nov 2006 10:24

Jaz pa mislim, da Jernej samo blefira in hinavi, ne dela pa nič, vsaj takrat ko je treba. Rad bi se vsem priliznil, ker ve da bo šel na stol. Bojana je kot megla, že od začetka mi je nedležna in mislim, da se bo skupaj z Jernejem znašla na vročem stolu. Najraje bi videla, da nazaj pride Klemen, Gašper ali Tina. Klemen zato ker je brez možnosti tekmovanja bil izločen, Gašper zato ker je vredu in ker naredi dober pormet, Tina mi je pa simpatična že od vsega začetka in bi bilo prav zanimivo gledati dve sestri v Baru. Bernarda85 Sporočilo je spremenil(a) Bernarda85 dne 18. nov 2006 10:24:35

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

18. nov 2006 11:28

Nič ni še novega kdo bo prišel nazaj v bar. Ne vem kdaj mislijo kaj objavit. Sem ravnokar gledala bar, pa se nič ne govori o tem. Če kaj izvem, takoj poročam. LP! fakin712

jasna1  

18. nov 2006 15:45

Joj, ta Jernej pa res nekam leze!!!!! Najprej je pripravil kao foro, raztrgal je vzglavnik, perje strsel v posodo in jo tako nastavil, da pi se vsulo po barovcih, ko bi prihajali skozi vrata... Pa je imel smolo in se je zvrnil že prej... No, danes je moral počistit za sabo... Zanimivo, da se je šele zdaj domislil družabnih iger??!! Druga fora: Danes je šel že dopoldan v Bar, ker ga je obiskala mamica s partnerjem...za crknit... jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti