11. nov 2006 15:32
Troja jasna
11. nov 2006 15:32
Troja jasna
11. nov 2006 21:58
Jeeeeee bar zapušča Žiga kuharca37
11. nov 2006 23:02
No ja, pa sej je vseeno kateri bi šel, a ne? Je pa bilo zeeelooo malo klicev napram po navadi - 13.000! Ha, to pa popovcen ne bo ravno všeč... teya84
13. nov 2006 15:17
Seveda ne samo kaj ko sta bila na stolu dva ki jih nismo mogli več gledat. A ste videli koga je Ines izbrala za poker? Presenečenje Gregorja. tamalaursa
13. nov 2006 15:32
Valda da Gregata, sej tudi na forumu govori, da ji je všeč... Jernje se pa zdaj full trudi, da bi ga imeli radi, a? Mislim... Pa zdaj, ko Žigata ne bo, ,mislim, da bo čisto ploščo obrnil in bil bolj kolegialen do drugih in sploh... ( Moj favorit je že pred časom ven letel...). Za zdaj ga še nimam, ker bom počakala, kaj bo čas prinesel. trenutno so mi vsi tam nekje na istem nivoji z rahlimi niansami med sabo... ( In raje bi videla, da bi šel Jernej...). Aja, glede glasovanja in glasov. Bojkot posti in podobno so dosegli svoj namen, ne? Pa če je Popovcem všeč ali ne... ( naj se jim malo kolca...).
13. nov 2006 16:28
Jaz pa mislim, da majhno število klicev ni posledica bojkota (prejšnji teden, ko je bilo najbolj vroče glede bojkota, je bilo število klicev takšno kot običajno...), ampak bolj tega, da se ljudje enostavno niso mogli odločiti. Obeh ne maramo, a ne... Ines je povedala, da je hotela na poker najprej Špelo vzet zraven, pa je ta rekla, da raje ne, ker pojma nima... Potem sta žrebala Jernej in Grega, pa je imel pač Grega srečo. Mogoče pa le ni mislila nič slabega (slabega v očeh Tine, da ne bo pomote)! Sicer so pa moji favoriti: 1. Špela (čedalje bolj všeč mi postaja) 2. Gregor (isto) 3. Emil (sprva je bil on moj favorit, ne vem, no, počakajmo še malo...) jasna
13. nov 2006 18:47
Tudi meni so ti zeloo všeč. Res ne težijo ampak delajo. tamalaursa
14. nov 2006 10:56
Jaz tudi za te tri navijam. Najbolj bi pa privoščila Emilu. On mi je že na predstavitvi "padel v uč" in očitno se nisem zmotila. Julija
14. nov 2006 13:48
Mislim, da bi Jernej zelo popravil vtis, če bi prišli njegovi kameradi zapravit premoženje za pijačo zdaj, ko ni več skupin. Če pomislite, koliko so zaslužili prejšnje tedne, ta zadnji teden "samo" 13.000,00. Sicer so rekli, da so malo počivali... V bistvu so imeli vsi vsaj nekaj od Jernejeve zagnanosti za zaslužkom... O Ines si mislim, da je strašno vihrava... Bo čas pokazal, kakšna je v resnici.
14. nov 2006 14:17
In Ines........no, vsekakor ni Tina. Ne vem, ampak meni ni sedla. Imam občutek, da ni še razkrila pravega JAZ. Kar se Jerneja tiče, se mi pa zdi, da se je full popravil. Precej bolj družaben je postal kar ni Žige in tudi ostalim pomaga v stanovanju. Včeraj je celo trebil solata. Prej ga nikoli nisem videla, da bi se česa pritaknil. Z Žigo sta samo poležavala. In tudi priljubljenost mu je močno narasla. JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Caprese solata s popečenimi svaljki