10. nov 2006 10:02
Ah, lidika, saj nisem (oz. smo) užaljena...mogoče sem imela srečo, ampak do sedaj sem navadno iz poslanih postov zasledila, da so bile na tapeti punce. Priznam, da se tako v baru, pa tudi v vsakdanjem življenju, poskušam postaviti na stran ženskega spola oz. pogledati na stvari čim bolj enakopravno, saj smo ponavadi moški in ženske za isto stvar drugače tretirani. Imela sem že slabe izkušnje s tem in sem se iz tega nekaj naučila.
Kar se pa tiče osebkov iz bara pa so tako vsak zase posebni...eni so mi simpatični drugi ne...od tistih, ki so še ostali, mi je všeč Špela predvsem zaradi njene načelnosti, ker če bi mi bilo namenjeno, da bi imela hčerko (pričakujemo pa že tretjega fanta) bi želela, da bi imela svoje mnenje, ne pa da bi bila takšna kot nekatere, predvsem obiskovalke bara. Priznam pa, da zna biti takšen karakter tudi zelo "težek". Od fantov pa sta mi simpatična Emil in Gregor tudi zaradi njunega karakterja...saj poskusiš določeno stvar, ampak pri tem pa moraš tudi vedeti kje so meje. Predvsem pa mi je pri Gregatu všeč to, da sprejema drugačnost, kar nam vsem manjka.
Kaj bi naredila v situaciji Tina-Ines...pojma nimam, ker nimam sestre...po navadi pa je tako, da se "nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha" in tudi v tej situaciji so po moje stvari drugačne kot izgledajo. Jaz stvari gledam navadno najprej s pozitivne strani. Sicer pa bo čas povedal svoje.
Pa brez hude krvi...Zmenjeno?
Lp, Katjuška
katjushka