![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
6. nov 2006 11:08
Ja, bivši beli so dobili zaveznico. jasna
6. nov 2006 11:08
Ja, bivši beli so dobili zaveznico. jasna
6. nov 2006 12:12
Kakor vidim na slikcah in se mi je tudi že zdelo, je bila Emilu tudi všeč Tina, ampak jo je pustil pri miru, ker je bil njej všeč Grega. Zdaj pa, ko je prišla dvojčica, se je z vsemi štirimi vrgel nanjo:)) ealy
6. nov 2006 12:35
a se vam ne zdi da je to blo narejeno v sili, ker so se ljudje pritozeval, da ni bilo fer do belih itd in ker je vse do zdaj slo vse crnim na roke... Ne verjamem, da je ze od zacetka bilo misljeno, da bo prisla njena sestra v bar...
6. nov 2006 12:48
MATEJAC... ne verjamem, da bi to naredili zato, ker bi se gledalci pritoževali :) Ampak zato, da bi bilo vse skupaj bolj zanimivo... in men se zdi super ideja. MissLady
6. nov 2006 13:00
meni tudi, ker mislim da bo ta teden zelooooo zanimivo, saj ste prebrali da Ines ne bo deležna ta teden + in - in da sama odloča kdo ne bo šel en od barovcev nikakor na stol v soboto, tako da je on rešen. In sklepam da bo to lepo kar Grega. Tako da se zna zgoditi, da se le bo znašel Žiga ali Jernej na stolu v soboto ali pa kar oba skupaj. Tako da bom cel teden brala vaše poste, ker vem da ima veliko ljudi kartic in da nas pridno obveščate in pridno bom brala repliko na 24 ur. Vroče bo zeloo.
6. nov 2006 13:11
Gregor in Tina sta se zelo spoprijateljila zadnje dni... Čutilo se je, da sta si všeč, ampak dlje kot to pa ni šlo... Sta bla pa res luštna :) MissLady
6. nov 2006 13:12
Tina in Gregor sta postala zelo dobra prijatelja...mislim, da sta si tudi všeč, vendar nista hotela biti konkretna v Baru. Ko sta skupaj delala za šankom, je stal Grega za Tino, jo objemal, se spustil nižje in jo verjetno kej šlatal...potem se spet dvignil, jo poljubljaj po vratu in ji ves zrajcan rekel: Jaooo, kaj bi ti delal :))) Tolk je blo pokazano. Mislim da, če je Tina kaj svoji sestri povedala...sicer je pa lahko tudi sama videla...da bo Ines rešila Špelo, ker Emil in Gregor imata tako ali tako največjo priljubljenost in bi ostala not ne glede na to, kdo bi bil zraven na stolu. Špela pa...no, ja...mislim, da tudi...če bo na stolu bilokdo iz bivše črne skupine, ampak črne skupine po mojem ne bo reševala. jessy6
7. nov 2006 11:05
Je bilo za pričakovat, da bodo nekoga dali v Bar. Se mi pa ne zdi najbolj pametno, da so dali noter Tinino sestro, najbolj zato, ker bodo sedaj ljudje na veliko primerjali Ines s Tino... Vsekakor bo pa še tole zanimivo...
7. nov 2006 11:09
Glej te današnji E+ kjer ga bo vodil novi voditelj: Gregorrrrrrrr
7. nov 2006 16:38
jessy6 je napisal/a: |
Ja, to so Slovenci, ker se nočejo nikomur zamerit, začnejo lezt v rit, govorit eno, mislit pa drugo in se opravičevat, .... |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Bananin puding z vanilijevimi rogljički