Bar2 - za tiste ki ga gledamo

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4339

4. nov 2006 21:39

rimljanka je napisal/a:
Veš kaj, Petra1, vseh Slovencev pa nikar ne primerjaj z ene par tipi(njami) v nekem Baru, ki je itak 100% komercialna finta, na katero padajo gledalci.POP Tv pa služi bakjne denarce! Le zakaj bi morali biti nekaj več (kot kdo???)? In - menda ne misliš, da se z Barom, kakršenkoli že je ali ni, pa naj bi bil, postavljamo med one, ki so "nekaj več"? Hvala lepa za tako možnost!!!! Povej mi pa, prosim, kaj je San Marino za Evropo, da bom vedela, kaj zamujam(o)! Sicer pa - se opravičujem, sem šele zdaj opazila, da govoriš o vas slovenceljnih (kdorkoli naj bi to že bil) in ne o Slovencih. rimljanka
rrr

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

4. nov 2006 21:55

kakšna taktika pa je sedaj to bila od Žiga. Jaz sem prvo mislila ko je omenil, da daje na stol tisto osebo, ki se najslabše razume in takoj sem sklepala Špelo in bila sem od šoka presenečena, ko je omenil Tino. Drugo presenečenje pa mi ni bilo, da je bil Gregor, saj sem vedela da bodo sedeli beli na obeh stolih. Kdo bo zmagala ??? vegeterianka

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

4. nov 2006 22:13

Vesela sem da je zmagal Gregor, da Žigu ni uspelo kar je imel namen. Sklepal je, če je prejšen teden Tina dobila največ glasov, da bo tokrat isto in se bo taktično znebil Gregorja, kar pa mu ni uspelo. Lahko pa vsi sklepamo kdo bo sedel na vročem stolu v soboto saj sedaj ni več skupin. In vsi "bivši beli " bodo dali minus Žigu ali Jerneju da se bodo znebili oba nekako. Žigecu načrt spodletel. vegeterianka

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

4. nov 2006 22:18

Ali ste videli Žigata kako je potem ko je izvedel da Tina odhaja hitro šel stran. Gotovo ga je bilo sram in bi se najraje požrl od sramu. To ni fer in sedaj sem še bolj prepričana, saj je bilo število glasov praktično enako kot v prejšni oddaji, tudi na internetu je bilo gotovo veliko doseženo s tisto spletno stranjo. 100% sem da je to navadna goljufija in kako je Jernej stal pri Gabru in mu lezel V RIT. tamalaursa

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

4. nov 2006 23:32

Redno ravno ne spremljam, sem pa precej "na tekočem". Zanima pa me, zakaj imajo vsi moški člani rumen karton? Vem samo za Žigata. Kaj so pa ostali "ušpičili"? Atina

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

5. nov 2006 7:11

Največ je bilo zakrivanja mikrofona. Pa tudi listke so so pisali in pravijo da je to isto kot zakrivanje mokrofona. tamalaursa

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

5. nov 2006 7:48

Grega ima rumen karton, ker si je enkrat odstranil mikrofon. Jernje in klemen sta ga dobila zato, ker sta si pisala listke. jade

Petra 1  

član od: 1.6.2006

sporočila: 419

5. nov 2006 9:59

ma nisem hotela nič sklabega....hočem samo povedat, da se mi križamo že ob tem če se kdo napije...ali poljublja...nared mi , da mi pride......ustavljamo se na banalnih zadevah...in bar je Slovenija v malem...polno zahrbtnih igric in spletkarstva,Žal je tako. slovenceljni pa nisem uporabila v slabem smislu, ampak mi je všeč Svetlana Makarovič, vsa njena dela in tudi njen izraz za vse nas...največ dela ima sodišče..zaradi oslovih senc. ampak pustmo to...to je tema o Baru....Žiga mi ni všeč, tako kot večini vam.....ampak mogoče mora pa igrat to vlogo??? Včeraj sem srečala fanta, ki je igral v Sanjski ženski, se spomnete kako nam je šla MIŠA na jetra??? oni se še vedno videvajo in baje je krasna punca.... Tako, da vse skupaj je vprašanje, ali je igra ali režija.Velikokrat se mi zdi, da ko pride Bastjan ali Gaber in pove kakšno NOVO pravilo, da ga sprejmejo preveč hladno...kot , da bi že vedeli?? PS. omenila sem cro šou...tam imajo eno uro na dan brez kamer....takrat padejo maske...pri nas jih držijo 24ur na vajetih. malo sem se razpisala v opravičilo in prosim, za razumevanje. papa Petra 1

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

5. nov 2006 10:51

Kar se tiče pravil in vročih stolov itd, so tekmovalci sami povedali, da vedo vse že prej (za kuverte ne vem). Za vroče stole na primer, vedo že v petek popoldan. Preverjeno, ker je napisal Emil v blogu. Ne bi rekla, da jim v režiji dajejo točne napotke in navodila, kako naj se kdo obnaša, mogoče (po mojem mnenju zelo verjetno) jim dajejo kakšne smernice, ko spoznajo karakter posameznika in tako vse še bolj podpihujejo. Se pravi, da ne grajajo "neprimernega" obnašanja, ampak ga vzpodbujajo, saj to povečuje gledanost! Ti ljudje vendar niso igralci! In sigurno so v očeh nas gledalcev precej drugačni kot v resnici...kamere naredijo svoje, eni se znajdejo bolje, eni slabše. Nekaterim je vseeno, drugi bi radi naredili vtis... Resnico poznajo samo barovci. Ta teden me je presenetila Tina. Vedno je poudarjala, kako je poštena in da vsakemu pove v obraz, kaj si misli ipd ipd... Potem je pa naenkrat postala sladka do Jerija (valjda, saj sta z Žigatom full prijatelja) in mu rekla, da mu ona nič ne zameri, da igra je pač igra ... še pred par urami pa je pihala od jeze... Če sodimo po iskrenosti, je prav, da je šla ven! Grega čedalje bolj kaže svoj karakter in zdravo vzgojo (mislim, da ga je energična mama vzgojila v poštenega človeka) in mi je vedno bolj všeč! Pa Emil in Špela. Nov teden in nova presenečenja!!! jasna

teya84  

član od: 9.11.2005

sporočila: 331

5. nov 2006 10:58

Tudi meni je Grega vedno bolj všeč in če bi morala sedaj izbrat zmagovalca, bi sigurno njega! Ostali mi nekako ne "dišijo"... teya84

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti