5. nov 2006 10:51
Kar se tiče pravil in vročih stolov itd, so tekmovalci sami povedali, da vedo vse že prej (za kuverte ne vem). Za vroče stole na primer, vedo že v petek popoldan. Preverjeno, ker je napisal Emil v blogu.
Ne bi rekla, da jim v režiji dajejo točne napotke in navodila, kako naj se kdo obnaša, mogoče (po mojem mnenju zelo verjetno) jim dajejo kakšne smernice, ko spoznajo karakter posameznika in tako vse še bolj podpihujejo. Se pravi, da ne grajajo "neprimernega" obnašanja, ampak ga vzpodbujajo, saj to povečuje gledanost!
Ti ljudje vendar niso igralci! In sigurno so v očeh nas gledalcev precej drugačni kot v resnici...kamere naredijo svoje, eni se znajdejo bolje, eni slabše. Nekaterim je vseeno, drugi bi radi naredili vtis... Resnico poznajo samo barovci.
Ta teden me je presenetila Tina. Vedno je poudarjala, kako je poštena in da vsakemu pove v obraz, kaj si misli ipd ipd... Potem je pa naenkrat postala sladka do Jerija (valjda, saj sta z Žigatom full prijatelja) in mu rekla, da mu ona nič ne zameri, da igra je pač igra ... še pred par urami pa je pihala od jeze... Če sodimo po iskrenosti, je prav, da je šla ven! Grega čedalje bolj kaže svoj karakter in zdravo vzgojo (mislim, da ga je energična mama vzgojila v poštenega človeka) in mi je vedno bolj všeč! Pa Emil in Špela.
Nov teden in nova presenečenja!!!
jasna