![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
5. nov 2006 11:46
Tudi meni je Grega všeč...tisto njegovo čelo...konstantno 3 črte....kot bi gledal morje in valove.... odkrito..... Petra 1
5. nov 2006 11:46
Tudi meni je Grega všeč...tisto njegovo čelo...konstantno 3 črte....kot bi gledal morje in valove.... odkrito..... Petra 1
5. nov 2006 12:11
Jasna, tisto kar je Emil napisal na blog, da vejo za vroče stole že v petek popoldne je s tem mislil povedat, da se mora oseba, ki določa drugi vroči stol že v petek odločiti in odločitev tudi napisati na list ter jo tudi oddati vodilnim. Kandidat za drugi vroči stol izve za odločitev v soboto zvečer v oddaji v živo - isti trenutek kot mi :)! LP Alisha
5. nov 2006 13:18
Situacija je bila pač takšna, da se je že vnaprej vedel rezultat (neglede na pisanje listkov že dan prej). Zdaj pa se bo začelo taktiziranje! Upam da bodo bivši beli pametni in vsi dali - eni (isti) osebi in vse + eni (isti) osebi!! gordana
5. nov 2006 16:31
Alisha, najbrž imaš prav. Tina je delovala res presenečena in ne verjamem, da je tako dobra igralka, da bi lahko to od petka prikrivala... jasna
6. nov 2006 8:14
A kdo ve koga so dobili na obisk??? alexis
6. nov 2006 9:44
Sem izvedela, da je prišla prva rezerva noter in to naj bi bila Tinina sestra dvojčica!? Sicer ne vem če je 100%, ampak tako se govori. ealy
6. nov 2006 10:05
Baje neka nova Barovka Ines... tako piše na strani, komentarjev še ni, posnetkov tudi ne... ( v službi pa ne morem on line gledat...)...
6. nov 2006 10:05
Res je,prišla je Ines, Tinina sestra dvojčica. Jaz sem prvo mislila, da je Tina. Natty Sporočilo je spremenil(a) Natty dne 06. nov 2006 10:06:12
6. nov 2006 11:03
Kar se tiče polemike na prejšnji strani, se absolutno strinjam s Petro1...ker je vse, kar je napisala res! In Petra1, zdaj si to še toliko bolj pokazala, ko si se takoj začela opravičevat, ko te je rimljanka izzvala in povedala svoje mnenje! Ja, to so Slovenci, ker se nočejo nikomur zamerit, začnejo lezt v rit, govorit eno, mislit pa drugo in se opravičevat, namesto, da bi povedali v faco, takoj in se postavili zase!!!! Ko sem zvedela, da pride Ines, mi je bilo najprej malo čudno. Zdaj, ko sem prebrala, kako lepo so jo sprejeli Gregor, Špela, predvsem pa Emil..in, kako čudno, jezno in "prestrašeno" Žiga, Jernej in Bojana ...mi je bilo fulll fajn...zdaj bo pravici malo lažje zadoščeno. jessy6
6. nov 2006 11:07
Jaz sem tudi prvo full gledala sliko, pa mi nekaj ni štimalo, potem pa bučko le začnem brati tekst da ugotovim da je Tina sestra. full ji je podobna noro. Sedaj pa bodo pometali črne ko za domine. Ej tisiti, ki imate kartice daj mi povejte kaj se dogajalo med Gregorjem in Tino ??? vegeteriankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Toscanska panzanella