25. sep 2006 15:23
Ooo, ne že spet Dolores
25. sep 2006 15:23
Ooo, ne že spet Dolores
25. sep 2006 15:24
Škoda besed za kaj takega - ŠOU. Ne morem rečt, da se strinjam z Mamamio, Nena-morje, Vendelino, ker sem takoj znorela, ko je bila ta tema odprta hotela zinit, zaupit, se zadret... ampak, pravite, da vsak ima svoje mnenje. O.K, imejmo ga. Žal mi je te mladine, ki je nora na te stvari. Imam občutek, da jim je smisel življenja ŽUR, ŽUR in še enkrat ŽUR. Kaj si predstavljajo, da bodo res za pet let postali bogati, da jim ne bo treba it v službo? Valjda, doma pa živet staršem na grbi. Če že tukaj govorimo, potem ni samo "Šou", so tudi "sapunice" raznorazne nadaljevanke (španske, mehiške...). Jaz dobim ošpice tudi pri tej "najbolj pomembi stranski stvari na svetu", (beri - nogometu), ampak vem, da bi me nogometni mogotci čas posla poteptali... (dva imam celo doma). Saj vem, da so komercialne televizije in nam vse ponujajo... Navedla sem zgolj stvari, ki mene strašno strašno motijo na TV-ju, ampak, kaj čmo. Ena zgoraj je rekla, da je tipka na daljincu prav za to namenjena. Jaz od TV-ja pobegnem na kulinariko, pa smo si kvit. Pozdravček!
25. sep 2006 15:43
Pred leti je bil na MTVju Real World, tisto je bilo zame še znosno, to je pa že prevelik poseg v privatnost. Čeprav ga bom verjetno tudi sama kdaj pogledala. ali pa vsaj preklinjala, ko se bo kaka nadaljevanka začela ob čisto nečloveški uri. Loni Makaroni
25. sep 2006 15:55
Dragička, s tabo se pa popolnoma strinjam. Posebej to o pričakovanjih mladine. Sama sem bila zgrožena, ko sem slišala izjave nastopajočih v baru, vsaj mislim, da sem bila pri dvajsetih letih vsaj malo bolj zrela, oz. si kaj takega nisem upala na glas kričati. Ampak meni še vedno ni všeč, da se nekatere tv vsebine smatrajo za manjvredne - saj v bistvu so, ampak zakaj smo tako dvolični pri teh stvareh. Npr. tisti ki gledajo telenovele, realitije in podobno, veljajo za neumne, zato jih je sram to priznati (vsaj v širšem krogu ljudi). Po drugi strani, pa je nogomet tako popularen, da če ga ne gledaš, nisi Slovenc. Nekateri bodo rekli, sja to je šport - ja, če greš sam ven in ga igraš, ali greš vsaj ven na tekmo. No pa pustmo to, so tudi moške telenovele - npr. JAG, pa zvezdna vrata in podobno, pa se nihče ne razburja, kako lahko pa to gledate. Upam pa priseči, da vsak gleda kakšno oddajo, ki ni ravno vrhunec inteligence, kar tako, za sprostitev. Le upam, da se bomo manj delili na pametne in neumne - prav tako tudi oddaje. Kot smo se strinjali - vsak naj gleda tisto, kar mu je všeč, hkrati pa naj ne obsoja drugih, ker je njihov okus drugačen. matilda
25. sep 2006 16:20
Matilda, tako je! Zakaj moške telenovele? Tudi jaz rada pogledam JAG (če sem še budna), glavni igralec je tako fejst (vsaj za moj okus). Morda se bom s tem zdela komu malo..., ampak saj ni vse o treniranju inteligence (se strinjam, da mora bit tudi to), včasih je treba narediti kaj za sprostitev in ker je "toliko ljudi toliko čudi", se ljudje sproščamo na različne načine. LP katjushka
25. sep 2006 18:27
Malce nenavadna kombinacija: ne gledaš nečesa, hkrati pa popolnoma poznaš vsebino. rimljanka
25. sep 2006 19:03
Ognjič, jaz imam rada koruzo, pa tudi če sem kura.... Meni je pri vsem skupaj najbolj pomembno, da lahko izbiramo. Da mi nihče ničesar ne določa in me v nič ne sili oziroma mi nihče ničesar ne prepoveduje oziroma mi kaj onemogoča. Ne samo pri TV oddajah, rekla bi, da naj to velja v življenju nasploh. Na forumu pa si malo izmenjamo mnenja, se pomenimo, kaj si katera o tem misli in niti malo manj mi ni pri srcu nobena članica Kulslo, ki rada gleda reality show ali mehiško nadaljevanko. Pač njena izbira, to, da jaz ne gledam, pa moja. In zaradi tega nam ni treba, da si perje scufamo, tudi če katera od nas malo bolj glasno zagovarja svoje prepričanje. Mene pa sproščajo one štiri zafrustrirane gospodinje....se mi zdi, da nam je Lynette najbolj podobna oziroma najbližje, čeprav bi za čisto vsako od nastopajočih lahko našli skupno točko s katero od članic Kulslo... Grem si sama popipat perje....Mamamia mamamia
25. sep 2006 22:22
No, sem se ravno na gospodinje spomnila, ko si jih ti omenila, mamamia! Pri nas doma je TV bolj redko prižgan, izjema je ponedeljek. Najprej tamalidve Naša mala klinika, ki jo jaz včasih gledam, včasih ne. In potem moj čas: Razočarane gospodinje. Ne gledam jih še toliko časa, da bi se lahko s katero poistovetila, so pa tako "kruto" realne ... Čeprav kak višek kulturnega izobraževanja tudi gospodinje niso, a ne!? Ampak jaz jih rada gledam! In danes sem gledala Bar2 ene 10, 15 minut. Pa sem spet pozabila, kateri je tisti s čevlji... Da bi si ga lahko ogledala... In ne vem, mogoče jaz gledam na stvari premalo globalno in učeno ,ampak nobenega pohujšanja za možganske celice nisem opazila. Samo enostavno ni se mi dalo več gledat, pa sem ugasnila... jasna
26. sep 2006 0:00
rimljanka je napisal/a: |
Malce nenavadna kombinacija: ne gledaš nečesa, hkrati pa popolnoma poznaš vsebino. rimljanka |
26. sep 2006 0:48
Jaz sem pa samo prebrala teh 5 strani. Ne bom ničesar dodala. Ste že vse povedale. GaljaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi