Bar ponovno

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

25. sep 2006 13:47

Se strinjam z Vendelino jr., Mamamio, Dolores, Neno... Škoda mojega časa, ki gi ga namenila za to da gledam življenja drugih ljudi, raje živim svoje... Niti enega dela Bara si nisem ogledala in si ga niti ne bom. ivonja

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

25. sep 2006 14:01

Nena-morje je napisal/a:
Dolores, si me prehitela za nekaj minut! Tudi jaz se podpišem pod post vendelinejr in mammemie!Sem že mislila, da je nekaj narobe z mano, ker sem edina, daleč naokoli, ki takšnih oddaj ne gleda. Sem vesela, da nisem izmeček družbe[grin].So pa te oddaje povsod po Evropi in imajo ogromno gledalcev. Seveda pa se vsak sam odloči, ker, kot pravi jade, gumb ni daleč.... Nimam pa nič proti tistim, ki to gledajo, bog ne daj! Živi in pusti živeti[poljubcek] Nena Nena-morje
Nena, praviš, da nimaš nič proti tistim, ki to gledajo, skoraj v istem stavku pa si jih označila za izmeček družbe. Mislim, da tudi tisti, ki gledajo, niso izmečki, saj je to le ena od vrst reality oddaj, ki so od vedno popularne. Mednje spada npr. tudi tednik, preverjeno in še kakšna od oddaj (prvi sta mi prišli na misel ti dve). Vsaka oddaja ima pač svojo ciljno publiko - nekomu se mogoče zdi zelo neumno gledati, kako se v Tedniku nekdo smili sam sebi in se Sloveniji prikazuje za ubogega ali kako se dva soseda kregata. Zato mislim, da se ne da kar tako gledalcev katerekoli oddaje označiti za izmečke družbe. Pač za vsakega nekaj. matilda Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 25. sep 2006 14:05:41

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

25. sep 2006 14:35

Če sem prav razumela neno morje, je napisala, da je vesela, da ona ni izmeček družbe, ker pač ne gleda nekih oddaj. Se je ustrašila, da je, ker jih ne gleda. Kar še zdaleč ne pomeni, da ima za izmeček tiste, ki gledajo. Saj je to tudi napisala. Mamamia mamamia

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

25. sep 2006 14:40

Prej nisem vedela, zakaj se reče, da perje leti po zraku. Prišlo mi je na misel, da je to zato, ker se kure, beri ženske, spopadajo brez veze. Pozor, spet leti perje. Lp Dolores

terezija  

član od: 26.5.2003

sporočila: 935

25. sep 2006 14:53

Matilda prebrati je potrebno tako kot je napisano in ne obračat besed. Vsakemu po nejegovih željah. Lep dan nin veliko se smejte. zinka

špelca marelca  

član od: 31.7.2006

sporočila: 87

25. sep 2006 14:56

Tudi jaz tega ne gledam ker preprosto nimam časa za te stvari, pa tudi neumno se mi zdi gledati take stvari, ker nimam nič od tega. Raje pogledam kakšno oddajo o živalih pa še kaj novega izvem zraven. Lep sončni pozdrav. metoda

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

25. sep 2006 15:00

Se opravičujem Neni, ker sem jo narobe razumela. Terezija, prav to sem hotela reči, nisem pa obračala besed, ampak nažalost narobe razumela. Dolores, žal mi je, da živimo v takem svetu, kjer ženske veljajo za kure. (pa ne reci mi spet, da sem kaj narobe prebrala). matilda

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

25. sep 2006 15:11

No, saj kure, sploh domače in brez ptičje gripe, niti niso kakšna poceni zadeva, tako, da...bi človek morda lahko kaj primerjal Ima še katera tako rada koruzo, kot jaz ? Ognjič

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

25. sep 2006 15:13

Gre za perje, perje matilda, ne za kure. Lp pa lep dan Dolores

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

25. sep 2006 15:14

Kaj pa petelinji boji?! Ali se samo kure tepejo? Mogoče kdo ve, kako se imenuje je moški spol od ženske kure? LP ivonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti