Bar ponovno

sila  

član od: 6.12.2005

sporočila: 80

24. sep 2006 13:04

Jaz prejšnjega bara nisem gledala od začetka, toda ker se je veliko govorilo in pisalo o tem, sem ga kasneje začela in mi je bil kar zabaven. Saj za to gre, za zabavo. Neka nova oblika zabavnih oddaj, ki ljudi pritegne, in to staro in mlado. Hecno, kako ljudje radi pokukamo za steno drugim. Toda po drugi strani pa enim paše, da jih drugi spremljajo na tak način. Malo že moraš bit tak, če se greš izpostavljat, zaslužek gor ali dol. Včerajšnjo prvo oddajo sem gledala, nastopajoči so bili kar posrečeni. Jaz se strinjala s tabo, vegetarijanka, glede tistega fanta potapljačka in njegove hude mame. To pa je res malo čudno. Pa tisti fant z goro čevljev in s.p. , no ja. Fant z Raven bi mi bil pa kar v redu, če ne bi imel za moje pojme tako nemogočo frizuro. Od fantov sta mi bila po prvem vtisu najbolj simpatična tisti športnik iz Domžal, pa tisti tazadnji. Njihovih imen si nisem še zapomnila. Punce so mi bile pa večina zelo simpatične, morda dve malo manj, saj po prvem vtisu. sila

rolada  

član od: 4.8.2006

sporočila: 287

24. sep 2006 16:27

meni je pa ušeč tisti iz kamnika, tisti z goro čevljev pa... ni dobre besede vreden rolada

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

24. sep 2006 21:15

Jaz nisem pa še nikoli gledala Bara, nisem preveč za televizijo. Sta me pa radovedno nardile. Kdaj pa je na sporedu? In kako je ime tistemu pocukrčku s čevlji? jasna

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

24. sep 2006 21:26

Bar je vsak dan ob 21uri in 45 minut do četrtka, v petek in soboto pa je ob 20 in 45 minut. Ne bi vedela pa imam najstnico v hiši, pa smo vsi na tekočem. Pocukrčku pa je ime Žiga. Vsaj zdi se mi, ko smo pa z vsemi informacijami na tekočem. Moram preverit, če je za šolo tudi tako na tekočem. LP! fakin712

jasna1  

24. sep 2006 21:29

Hvala fakin712, se vidi, da sta hčerki še premajhni, pri nas gledamo samo NMK, he he ... jasna

puskar1i  

član od: 22.8.2005

sporočila: 70

24. sep 2006 21:32

definitivno bo uspešnica-po moje še večja kot lani. kandidati so zelo zanimivi; prav mladost je tisti faktor, ki dela vso to oddajo tako zanimivo. ko si mlad lahko delaš kar češ (vsaj ta generacija-mi smo bili kot cukrčki) pa še zamerimo jim ne. jaz vedno rečem-saj je mlad, naj uživa. jaz bi tudi šla-seveda kakšnih 15 let nazaj. mogoče pa kdaj naredijo za malo starejšo generacijo pa ne za same suhice pa lepotičke. ha-ha-ha SONJA

Alisha  

član od: 31.5.2005

sporočila: 48

24. sep 2006 21:49

Od fantov mi je najbolj všeč 27 letni Laščan Emil. Od deklet pa 23 letna Špela iz Pijave Gorice. Alisha

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

25. sep 2006 8:35

Morda bi veljalo malo premisliti: Realitiy show so si izmislili v ZDA (Survivor, 1995), ker se je občinstvo naveličalo vedno istih profesionalnih celebrity fac in so kot antitezo ponudili protagoniste z ulice (in jih v prvem primeru poslali na samotnih otok, pa naj se znajdedjo). Potem je sledilo še ogromno realitiy showov od kozlarije v smislu zapremo ljudi v hišo, jih snemamo, pa da vidimo, kaj bo....pa do iskanja pevskih talentov... V obilici reality showos je kot stranski produkt nastalo tudi instant zvezdništvo - zmagovalci so bili nekaj časa v soncu slave, nekaj časa so še porabljali denar, ki so ga zaslužili, večina pa se jih je slejkoprej vrnila v svoj sivi neizdelani in dolgočasni vsakdan od koder je spet zrla bleščeči svet "tistih, ki živijo bleščeče življenje". Ko so reality showi prišli v Evropo, je bil učinek še bolj tragikomičen. Namreč, tržišča Evrope so manjša in niso zmogla prežvečiti ponudbe naključnih zvezdnikov za en dan in bolj ko se reality showi dogajajo na jezikovno ne velikem območju, bolj postajajo smešna, ironična, tragična slaba kopija osnovnih realitiy showov (pa že osnovni koncept je butast). Slovenski reality shovi....BRRRRRR. A se kdo še spomni, kdo je lani zmagal na tem obskurnem šovu? A se kdo še spomni, kdo je zmagal na še bolj obskurnih šovih, ko so si kao iskali "sanjskega partnerja"? Ali kdo ve, če so mladi ljudje, ki so sodelovali na teh šovih zmogli prestaviti nazaj v običajno življenje in to po možnosti brez frustracij? Sicer bi morda veljalo narediti raziskavo, kdo se prijavlja na reality showe - bi rekla, da predvsem tisti mladi ljudje, ki jim okolica do sedaj ni dala kakšne posebne potrdtive in si želijo na hitro ene zelo zelo velike potrditve, ker bo potem svet lepši. Pa ni. Čez tri mesece je spet vse tako kot prej. A se tisti, ki imate otroke v puberteti kja pogovarjate o reality showih? Ali morebiti kdaj reflektirate, da se hodi v šolo in poskuša nekaj narediti za sebe in na sebi in to po možnosti na dolgi rok? Ali se pogovarjate o tem, da se na hitro ne pride do rešitev in da tudi hitri uspehi še hitreje minejo? Ali pa samo razmišljate o tem, kdo je kul? Vendelina jr.

jasna1  

25. sep 2006 8:46

Na vsako stvar lahko gledaš z več zornih kotov, jaz pravim. Jaz sem pozitivna oseba in me take stvari ne razburijo, saj so konec koncev ti ljudje dovolj stari. Gledalec pa izbira, da lahko gleda, kar mu paše. Da je pa na tel. veliko idiotskih oddaj, pa tako vemo. Razne scene, ko žena pred publiko možu pove, da ga vara, eni se pretepajo do onemoglosti... Je pa v vsakem obdobju zanimivo gledat nekaj "norega". Kolegica ima sina, ki požira mehiške nadaljevanke. Ampak ve, da bo to trajalo nekaj mesecev (ima izkušnje s hčero), potem ga bo pa minilo... Saj smo tudi mi brali Dr. romane, totalna izguba časa, ampak določene stvari je pač treba dat skoz! Da bi bili ti šovi takšna tragedija, se mi pa tudi ne zdi. jasna

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

25. sep 2006 8:55

Meni je BAr tip oddaje, ki je ne morem gledati niti dveh minut. Nisem za take "narejene" oddaje, kot tudi ne morem prebaviti raznih pogovornih odaaj tipa Jerry Springer ali kako se mu že reče. Na te reči gledam nekako tako kot Vendelina jr. Se mi zdi, da se Američani med seboj premalo pogovarjajo, potem pa potrebujejo razno razne reality showe, da sprostijo svoje frustracije. Prenašanje njihovega načina razmišljanja na evropska tla....no ja, jaz se raje držim po strani. Kot me razpenijo reklame nemškega tipa za mehčalce in pralne praške....Kot da se jaz s svojo prijateljico res nimam kaj drugega za pogovartjat kot o tem, s kakšnim praškom perem pulover. Ali da mi mož svetuje, zakaj je moje perilo pretrdo...Naj on skrbi, da je trdo nekaj drugega, ne pa perilo... In me imajo proizvajalci dobesedno za idiota.... Še bolj pa me je dvignilo v zrak, ko sem slišala obrazložitev, zakaj tudi v Sloveniji take reklame _ ker smo premajhen trg, da bi naredili nekaj samo za nas, pa potem samo prevedjo tiste abotnosti o praških, mehčalcih in pintah (pinta je po štajersko vložek)....Adijo pamet. Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti