24. okt 2010 22:30
Loni, mislim, da sem te videla tik pred ciljem; vsaj predvidevam, da ni tekla še ena druga Loni v kuharski opravi... Vanilija
24. okt 2010 22:30
Loni, mislim, da sem te videla tik pred ciljem; vsaj predvidevam, da ni tekla še ena druga Loni v kuharski opravi... Vanilija
24. okt 2010 23:57
Super zmagovalci ste vsi, ki ste šli in pritekli na cilj.
Moj cenjeni soprog se je hotel malo prepirati z mano, ko je slišal po radiu, da je zmagovalec maratona "porabil" dve uri in deset minut, ne me kregat, če je razlika v kakšnih sekundah. Namreč, da je to nemogoče.Je bil še čisto pod vtisom svoje hoje na neko razdaljo, kjer je porabil skoraj toliko časa do cilja kot tisti, ki so pretekli polovičko.Najboljši nekaj čez uro.Tudi naš premier je izgledal kar dobro segret.
Zato še enkrat, kapo dol vsem, tistim na deset, na enaindvajset in dvainštirideset km.
naor
25. okt 2010 9:12
Vanilija je napisal/a: |
Loni, mislim, da sem te videla tik pred ciljem; vsaj predvidevam, da ni tekla še ena druga Loni v kuharski opravi... Vanilija |
25. okt 2010 9:29
KARMINA je napisal/a: | ||
|
25. okt 2010 10:38
O, pa je bila tisto naša Loni.
Loni Makaroni
25. okt 2010 11:13
BRAVO Loni Makaroni! Drugo leto ti zdizajniram predpasnik in kapo! (če hočeš)
Bojan Administrator
25. okt 2010 11:19
Torej si menjala "opremo". Pa še videla sem te. Zraven predpasnika so mi padle v oči še tvoje nogavičke. K
25. okt 2010 11:32
Bojan je napisal/a: |
BRAVO Loni Makaroni! Drugo leto ti zdizajniram predpasnik in kapo! (če hočeš) Bojan Administrator |
Zmenjeno, za take hece sem vedno.
Loni Makaroni
25. okt 2010 16:19
Bravo Loni!
ežoj
25. okt 2010 17:09
Čestitam vsem, ki ste tekmovali. MiglaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremna cvetačna juha
Jabolčna pita s kokosom