A ste za rekreacijo...?

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

10. apr 2011 18:33

Loni ,držim pesti,da bo vse z zdravjem v redu...pa se vidva na Poliju

lp goga

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

10. apr 2011 20:55

Loni bravo..Trma je zelooooo, zeloooo fajn. Samo poslušaj svoje telo, astma pa ni ravno nedolžna reč....sploh ko na kolesu v kakšen klanec "na škrge" dihaš. Za tek pa nisem, no rada bi samo sem malo pretežka in kolena trpijo Tudi mene je lani zdravje zafrknilo: januarja operacija na hrbtenici, do Franje sem se ravno k sebi spravila, potem pa novembra spet operacija na hrbtu (hernija obakrat) Zdaj pa sem spet 100%v pogonu. Goga, sej ko grem jaz s kolesom v hribe, me tudi mož čaka, ker morem vse videt pa slikat....Ja pa tako, kot si rekla, na kolesu sem spoznavam našo lepo Slovenijo. Tale Poli bi pa utegnil biti zanimiv..... Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 10. 2011 20:59

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

11. apr 2011 8:42

Hema, sem že pred leti ugotovila, da zna biti trma tudi izredno pozitivna karakterna lastnost. Drugače pa sama pravim, da če me nekaj ne daje, je sigurno z mano nekaj narobe. Dve leti hude anemije sta zgodovina, krvni izvidi so zdaj že pol leta tipi topi in to brez kakršnihkoli dodatkov, je pa res, da sem temeljito spremenila način prehranjevanja. Posledično sem bila zaradi premalo kisika v krvi in senenega nahoda dihanja na škrge že navajena. In sem se temu prilagodila.

Tole zdaj je nekaj čisto drugega. Ko lahko sapo zajamem kot se šika. Ne glede na napor. Jupi...

Loni Makaroni

Loni  

17. apr 2011 17:05

Evo, preživela 8 ur kombinacije teka in večinomahitre hoje, naklepala čez 55 km, naša ekipa je prispevala oba zmagovalca in še tretji smo bili skupno. Malce tudi zaradi energetskih kolačkov, katere je prispevala ena zelo fajn dama s tega foruma. Ko so me vprašali po sestavinah, sem rekla, da so top secret (itak nimam pojma, kaj točno je bilo noter, dobri so pa definitivno bili). Javna hvala kar na forumu. Škatla pa pride nazaj. PS Moja sestrca je danes za svoj rojstni dan pretekla maraton na Dunaju. To je pač najin način praznovanja rojstnih dnevov, zaključili bova pa naslednji teden s celodnevnim hribolazenjem.

Loni Makaroni

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

17. apr 2011 17:17

55 km. OMG...

Vendelina jr.

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

17. apr 2011 17:32

Hehe, mi je zaupala, da trenira za 100 pod 30!

Go, Loni, Go!

Vanja

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

17. apr 2011 18:11

Bravo Loni, super...

janko1  

član od: 3.11.2010

sporočila: 468

17. apr 2011 18:21

Daj, Loni, povej mi, po kateri poti čez Polhovgrajske dolomite si šla v Šk. Loko oz. skozi katere kraje. janko1

Loni  

17. apr 2011 19:37

janko1, Pržan imam pred nosom, od tam pa takole: Toško čelo - Katarina - Topol - pod Goljekom - Grmada - Gonte -  Mali Tošč - Tošč - Sv. Jedert - Selo nad Polhovim Gradcem - Sv. Ožbolt - Sv. Andrej - Puštal - Loka.

6 ur, 30 km, 1341 pozitivnih višincev, dve pavzi po pol ure. 

Nazaj sem šla z busom, naslednjič ponovim vajo s spremembo, da grem tudi nazaj peš in sicer čez Osovnik in tja preko Sv. Jakoba nazaj v kapitalo.

Jp, Vanja, je treba trenirat, kaj čmo, če smo pa toliko usekani, da smo se prijavili na CCC, to je za letos, za drugo leto pa malo morje možnosti.iz_podutika_v_loko_595

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

22. apr 2011 22:20

Prosim za pomoč tiste rekreativce, ki se vam je že kdaj kaj zalomilo - ve kdo za dobrega ortopeda oziroma koga, ki je specializiran za poškodbe mišic? Sem bila že pri enem zelo eminentnem strokovnjaku za športne poškodbe, pogovarjal se je z mano, kot da sem prišla žicat za opravičilo za telovadbo, pregledal me je pa z daljinskim zaznavanjem z enim očesom čez mizo. Rezultatov njegovih terapij ni, oziroma je ta, da se s kolesom še lahko vozim, hodim komaj, teči ne morem pa niti 2 metra daleč.

Za vsak nasvet bom hvaležna.

Hvala,

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti