19. dec 2008 15:26
Evo, če se komu še da kaj migat, je več kot dobrodošel. Jaz bom med pomagači na progi:
19. dec 2008 15:26
Evo, če se komu še da kaj migat, je več kot dobrodošel. Jaz bom med pomagači na progi:
10. apr 2009 8:59
Pozdravljene, imam eno vprašanje in sicer sem včeraj v Lj spraševala za športni nedrček oz. po kakšni logiki ga kupovat? Mislim številke. Ker tiste ki sem gledala so bili označeni samo M, L, in XL. In kateri so dobri? Sem gledala tiste od Nike-a, pa se mi je zdela tako močna elastika, da ti pljuča skup stisne, da tudi dihat ne moreš. Lep pozdrav! Moycaa
10. apr 2009 9:21
Jaz za športanje uporabljam navaden bombažni Liscin modrc. Bom pogledala kako mu je ime (če se še vidi na etiketi)pa ti bom javila. Imajo bele in črne. Sem sprobala kar nekaj športnih pa mi niso odgovarjali. K
10. apr 2009 9:39
Sem že en teden lastnica tega: http://www.bike-shop.si./index.php?productID= In sem nad njim navdušena, na začetku se mi je slišal predrag, nato sem ga pa le vzela, velik plus zame je, da lahko pas za merjenje utripa vpnem v sam modrc, ker drugače me pas ožuli do krvi. Drugače imam pa še Triumphov Triaction model in še nekaj noname zadev, ki pa bodo za v kanto. Loni Makaroni
10. apr 2009 10:13
Karmina, a Lisca ima tudi športne zadeve? Sem bila včeraj v Liscini prodajalni in sem skoraj bankrotirala. Na to se pa nisem spomnila, da bi vprašala, če imajo tudi športne. Moycaa
10. apr 2009 10:17
Moycaa, kakšnih posebnih navodil za kupovanje modrčkov ni, treba je vse preprobat, da najdeš pravo številko. Sem imela enega od Nike-a, pa se strinjam, da kar premočno stiska, "na srečo" so mi ga potem enkrat ukradli, tako da sedaj kupujem samo še Triumphove, ki imajo enake številke kot klasični modrčki. Meni so ti najboljši, ker so zelo udobni in lepo držijo vse na svojem mestu. Sem preizkusila tudi Lisco, pa mi ni preveč všeč, ker se ob potenju čisto premočijo in je na koži zoprn občutek. Vanilija Sporočilo je spremenil(a) Vanilija dne 10. 2009 10:19
10. apr 2009 10:28
Vanilija, mislila sem tako, da katere znamke (ali pa tudi ne) se najbolje skladajo z dejansko številko modrčka. Ker nisem ravno tip, da bi celo popoldne zabila v trgovini tako, da vlačim srajco gor in dol. Ok, probam štiri do pet modelov in to že presega mejo mojega potrpljenja. Moycaa
10. apr 2009 10:33
Moycaa je napisal/a: |
Karmina, a Lisca ima tudi športne zadeve? Sem bila včeraj v Liscini prodajalni in sem skoraj bankrotirala. Na to se pa nisem spomnila, da bi vprašala, če imajo tudi športne. Moycaa |
10. apr 2009 10:57
Priporočam nakup iz kataloga Bon Prix, sama sem tam naročila dva športna nedrčka po številkah in košaricah kot pri klasičnih nedrčkih. Moram reči, da sem zelo zadovoljna, so povsem nastavljivi, elastični in dajejo odlično oporo. Cene se gibljejo od 12,90 do 14,90, se pa nanje čaka okrog 10 dni. Zmajcica
10. apr 2009 11:23
Moj je pa kar od Hoferja. Sem zelo zadovoljna. Tudi veliko ostale opreme kupim kar tam npr. tekaške hlače (moške in ženske)majice, vetrovke, prav tako vse za kolo, tudi brezrokavnik itd. Jaz sem z njihovimi izdelki zelo zadovoljna, pa tudi cenovno so ugodni. Imam tudi modrc od Eduscho, kjer sem nabavila tudi nekaj športnih oblačil (tekaški zemski komplet itd). Nisem nek full dober športnik, malo tekam, malo kolesarim, rolerje letos še nisem obula itd. lp Sonce sonce51Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja juha s tortelini
Grški pita kruh