2. sep 2008 15:12
Vlado je napisal/a: |
Hm čemu polmaraton, če lahko maraton? Ko boš pa to enkrat probala, pa ne boš več znala odnehat. lpVlado |
Ne, Vlado, me ne poznaš zadosti. V obdobju življenja, v katerem sem, poznam svoje meje in jih tudi upoštevam. In pa polmaraton sem že odtekla, pa mi ni nikoli potegnilo do celega.
Tekaške nogavice imam, superge večje za številko in pol, končno našla take, ki so mi ulite na nogo. Zahvala gre TS na Čopovi, ker so mi jih zrihtali direktno od distributerja.
In sama na to ne gledam s s tekmovalnega in dokazovalnega vidika, ker mi ne gre za čas. Meni gre zato, da se imam fajn. In da s tem naredim še nekaj dobrega za svoje zdravje, ker odkar se bolj zavestno ukvarjam s tekom, se mi je zvišal tako pritisk kot tudi izboljšala krvna slika, sicer še nisem za med krvodajalce, ma tudi tja bom enkrat prišla.
Pa letos sem spoznala še nekaj, kako fajn je teči v družbi, še malo čvekati zraven.
Aja, Jasna, s klanci sama nimam problemov, ne za gor ne za dol, dol se itak največkrat sprehodim z zelo majhnimi koraki. Kolena je treba šparat, s tem se pa strinjam, še posebej, ker sem z njimi že imela probleme.
Loni Makaroni