3. jul 2008 21:42
Danes ob 5:15, pa se je na koncu trase že kazalo sonce, je v momentu vroče. Probala sem z večerno varianto ob 9ih, pa se pri meni ne obnese. Potem rabim še vsaj 3 ure, da se spravim spat.
Loni Makaroni
3. jul 2008 21:42
Danes ob 5:15, pa se je na koncu trase že kazalo sonce, je v momentu vroče. Probala sem z večerno varianto ob 9ih, pa se pri meni ne obnese. Potem rabim še vsaj 3 ure, da se spravim spat.
Loni Makaroni
3. jul 2008 21:56
Jaz sem dopoldne plavala na Blejski otok in nazaj, to je super rekreacija, ker nič ne švicaš zraven. Zdajle sem pa ravno prišla z aerobike, tri smo bile skupaj z inštruktorico. Zdaj grem pa samo še spat. Vanilija
8. jul 2008 14:28
http://www.tekaskitrener.si/index.php?view_clanek_id=19
A še koga zanima????
Loni Makaroni
27. jul 2008 20:13
Imela sva super kolesarski izletna relaciji Tržič ,Kranj,Smlednik,Tacen gor v Ljubljano,nazaj na Medno(gumi defekt),Medvode,Goričane,Škofja loka(pri mostu v slaščičarno na kavico in sladoled),skozi gmajno do Crngroba(nevihta,vedrila pos orehom),Kranj in nazaj domov.Se je nabralo 84 km.Ožeta sem kot cunja,samo še za v posteljo. lp goga
27. jul 2008 20:48
Goga, superca, jaz sem ta teden šla v torek probat en trening konkretnega laufanja na Rožnik, pa tudi na tistem tekaškem dnevu okoli jezera sem bila. Tečem že več kot 10 let, ampak to dvoje je bilo nekaj čisto novega zame. V pozitivnem smislu. Predvsem pa skušam zadnjih 14 dni teči tako, da če že grem vsak dan, so to krajši teki do pol ure, pa dva daljša z intervali. Imam pa tudi nov par tekaških superg, že tretji letos, kaj čmo, na sezono uničim dva para.
Aja, pa še en napredek pri meni, uvajam popoldanske treninge teka, dvakrat tedensko daljše variante zmeraj proti večeru. In po pravici povedano, pri teku me dež sploh ne moti več. Danes zjutraj sem bila dobesedno oprana. Enostavno greš, pa je. Tako da bom morda letos laufala tudi čez zimo, če jo bomo sploh imeli. Naslednji podvig zame pa je tek po asfaltu, če se želim udeležiti pol maratona v oktobru.
Kolo pa po tistem karambolu še počiva, danes sem ga samo malce razvajala, očistila sem ga in naoljila - prvič v svojem življenju sem to naredila sama. Imam dosti tega, da nonstop sprašujem nekoga za usluge.
Goga, od kje pa si, lahko bi šli kdaj tudi skupaj kam s kolesom, sama imam sicer gorca, ampak mi asfalt ne povzroča problemov, pač malo bolj potiskam pedala, pa gre.
A bi še kdo šel na dva teka, ki bosta v avgustu, sama sem zelo netekmovalne narave, tako da se ni za bati, da bom kam odbrzela. Potrebna je samo kondicija in dobra volja:
http://www.starafuzina.si/index.php?id=151
http://www.klubpolet.si/index.php?option=com_content&
In pa nekaj za gorske kolesarje, me tudi mika, samo ne bi šla pa sama:
http://www.klubpolet.si/index.php?option=com_content&
Loni Makaroni
30. jul 2008 14:19
Ne znam nehat, vem:
6. rekreativni kolesarski vzpon na Grmado sobota, 2. avgust 2008
Štartno mesto: Ribnica, izpred Trgovine in mesarije Ambrožič, Opekarska cesta 1, sobota, 2. avgust 2008 ob 14. uri. Proga: Ravninska, gozdna, makadam, asfalt, 2 vzpona. Potek proge: 42 km, Ribnica, Ugar, Dolenja vas, Rakitnica, Lipovec, Otavice, Ribnica, Seljan, Grmada. Višinska razlika Ribnica-Grmada 515-887 m. Udeleženci: Namenjena je vsem, ki želijo ućivati v neokrnjeni naravi. Prijave: Uro pred štartom . Štartnina: 5 EUR, otroci do 10. leta 3 EUR Cilj: Na Grmadi. Vsak udeleženec prejme spominsko majico in topli obrok. Informacije: 041 663 972
Loni Makaroni
30. jul 2008 20:53
Danes sem bila pa jaz po dolgem času na kolesu. Po moje lansko sezono nič, letos tudi še ne. Temu primerno sedaj težko sedim. Naredila sva pa z možem en lušten izlet: Tržič, Podnart, Kropa, Kamna gorica, Lancovo, pa ob Savi do Šobca (off road - mož pozna tiste terene, ker je bil iz Radovljice doma). Kopanje v Savi (jaz ne), potem pa Radovljica, Begunje pa pod gorami nazaj do Tržiča. Nena
14. avg 2008 17:32
stasafrank je napisal/a: |
Bravo smrketa! Nekaj vam zaupam: dokler tečete do 3 minute se bodo nekako vlekle, čeprav bo vedno lažje. Potem ko preideš na nekako 3 - 5 minut teka, pa začnejo pljuča delat ZATE in ne več PROTI tebi. Nekako mi še vedno rabijo kakšne tri minute teka, da mi telo zalaufa, potem pa gre. Prve tri so mi še vedno nekako najbolj smotane, potem kar nekako gre so 20-te minute, ko mi spet ena kriza opali zaradi utrujenih mišic. Ampak če jo prebrodim je potem spet OK za 10 min. Potem me pa zmanjka (psihično in fizično). Delam na tem. LP, Staša |
14. avg 2008 18:44
nb je napisal/a: |
Danes sem bila pa jaz po dolgem času na kolesu. Po moje lansko sezono nič, letos tudi še ne. Temu primerno sedaj težko sedim. Naredila sva pa z možem en lušten izlet: Tržič, Podnart, Kropa, Kamna gorica, Lancovo, pa ob Savi do Šobca (off road - mož pozna tiste terene, ker je bil iz Radovljice doma). Kopanje v Savi (jaz ne), potem pa Radovljica, Begunje pa pod gorami nazaj do Tržiča. Nena |
14. avg 2008 19:27
Loni,
lepo, da vidim, da nisem edina zasvojenka!
Vsako jutro tečem 7 kilometrov. Pravkar smo se vrnili z oddiha v Kranjski gori, kjer sem s kolesom osvojila Vršič. Vsak dan z ene strani, in moram povedati, da je tista iz Trente malo težja
Ampak sem zeloooo zadovoljna!
Kakšnega teka se bom v prihodnje najbrž udeležila, za kolesarske "dirke" pa nisem dovolj pripravljena. Šele letos sem začela kolesarit...
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Orehova potica po receptu moje mame