18. sep 2006 10:27
smrketa je napisal/a: |
. Če res hočete, lahko tečete. Vse ostalo (razen zdravstvenih težav) so pa samo izgovori. (Pa verjamem, da to vsak zase globoko v sebi tudi ve!) smrketa |
18. sep 2006 10:27
smrketa je napisal/a: |
. Če res hočete, lahko tečete. Vse ostalo (razen zdravstvenih težav) so pa samo izgovori. (Pa verjamem, da to vsak zase globoko v sebi tudi ve!) smrketa |
18. sep 2006 10:43
Evo,se pridružujem zgornji.Nikoli v življenju si ne bi mislila,da bom kdaj tekla!!!Sedaj pa že tretji teden švicam,včeraj sem bila zunaj v dežju pa se je soseda mim z avtom peljala in mi ustavila,je mislila da tečem za njo.Sem jo lepo odslovila,da bom tekla kar do doma.Drugače pa komaj čakam naslednega jutra ali popoldneva(odvisno od službe)da grem tečt.Za enkrat tečem še v starih supergah ampak me konec tedna čaka nagrada(beri-nove adidaske),zadnjič me je pa moj sinek spraševal,kaj bi rada da mi prinese dedek mraz,pa sem mu odgovorila,da sem že napisala,da mi prinese mp3.Drugače pa tudi jaz tečem v eni stari trenerki,pa me to čisto nič ne moti.Pa lep tekaški pozdravček... andreja č. Sporočilo je spremenil(a) andreja č. dne 18. sep 2006 10:43:46
18. sep 2006 11:36
Tema je zdajle mogoče izgovor, spomladi pa ne bo. Sicer pa - ali res kdo teče v temi? Še sploh začetniki? Jaz ne upam, ker teren ni povsod isti, pa še gozdiček je... Lp, Asja
18. sep 2006 13:42
Švic majca, po domače povedano, je majca, ki se potem ko je premočena, hitro posuši in ni treba kar naprej preoblačiti majc, dobiš jih s kratkimi in dolgimi rokavi, super so tudi za v hribe in za na kolo, na vetru je hitro suha. Običajno ima vsaka firma zanje svoje ime, skoraj vsa pa se začnejo z DRY nekaj. Jaz sem moje kupila v Intersportu, znamko Nakamura, pol cenejša kot tiste "super" znamke (Nike, Adidas). Tema pa pri teku res ni ovira, samo glih čez drn in strn ne gre. Loni Makaroni
19. sep 2006 17:36
Asja, midva s fantom velikokrat tečeva v temi. On ima na glavi lučko, jaz pa v roki kresničko, da sva vidna. Vse se da, če se le hoče. Kar se švic majc tiče sem preizkusila že veliko znamk, pa mi najbolj ustreza znamka Karibu. Loni, tudi jaz imam zdaj etui za mp3 player, ker mi oddajnik za polar uro ni pravilno deloval, če je bil mp3 preblizu. Česa vse ne doživiš:)). Danes sem na belokranjskem koncu in me jutri čaka kolesarski vzpon na Mirno goro. Ni kaj, rekreacija paše. Lp, polona
19. sep 2006 19:51
Jaz poslušam radio preko telefona, ki ga dam kar v malo vrečko za zamrzovanje potem pa v zadnji žep na pajkicah. Zdrži tudi v dežju mufin
25. sep 2006 22:27
No kaj zdaj, a kdo kaj teče? smrketa
26. sep 2006 7:34
Včeraj pa res ne, ponedeljek je zame dan počitka. Sem v nedeljo pretiravala, ker sem šla popoldne še s kolesom okoli, ko pa je bilo tako lepo vreme. Loni Makaroni
26. sep 2006 8:27
Jaz letos ne bom začela, ker sama v temi res ne bom tekla (lahko tisti, ki ima tipa zraven), tako da bom to prestavila na pomlad, do takrat pa drugače nabirala kondicijo. Me pa zanima kako hitro ste napredovali tisti, ki ste bili popolni začetniki v teku? Lp, Asja
26. sep 2006 8:45
Asja je napisal/a: |
Jaz letos ne bom začela, ker sama v temi res ne bom tekla (lahko tisti, ki ima tipa zraven), tako da bom to prestavila na pomlad, do takrat pa drugače nabirala kondicijo. |
Asja je napisal/a: |
Me pa zanima kako hitro ste napredovali tisti, ki ste bili popolni začetniki v teku? |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način
Piščančja stegna z miso pasto