A ste za rekreacijo...?

smrketa  

član od: 21.3.2005

sporočila: 261

18. sep 2006 10:23

Za vse, ki zavidate tekačem in ki si nabavite opremo, potem pa ugotovite, da je tema/hladno/vlažno ... IZGOVORI!!!!!!!!!! Edino, kar res šteje, je to, da se spraviš v copate in tečeš! Nič načrtovat pa filozofirat pa kaj vem kaj. Obut in it! Kaj bi zavidale tekačem, ko pa lahko prav isto naredite tudi ve!! Zakaj tako pravim? Ker sem bila sama ista - 4 leta nazaj. Sem si kupila tekaške copate in ker me niso sami pobasali in tekli z mano ven, seveda ni bilo nič ... jaz pa vsa razočarana, kako vsi lahko tečejo, jaz pa ne ... No, in klik je prišel, ko sem prebrala prvi post od Staše ... Za mano je 3. teden. Ni mi lahko, a vem, da to hočem. Tekla sem že po trdi temi, pa ko je rosilo ... Jaz razmišljam tako: če me bosta dve kaplji dežja ustavili, potem pač nimam resnične želje in volje po teku. Seveda je bolj udobno ležati na kavču pred televizijo ... ampak ko enkrat veš, kaj hočeš, ko imaš CILJ, potem dejansko ni več težko dvigniti rit, obuti copate in teči ... Aja, še glede opreme: ena je tu nekej napisala, da si ni namensko ničesar kupovala, ker se da teči tudi v navadni trenirki. se zelo strinjam s tem! Copati že morajo biti, ne moreš teči v salonarjih, ampak neke fenci zadeve, na katerih itak samo služijo prodajalci in proizvajalci - jaz jih ne rabim. Pa marsikatera med vami tudi ne, verjemite! Saj pa nisem profesionalna tekačica, na šminko nič ne dam in me prav briga, kaj si kdo misli, ko tečem v navadni trenirki. Če res hočete, lahko tečete. Vse ostalo (razen zdravstvenih težav) so pa samo izgovori. (Pa verjamem, da to vsak zase globoko v sebi tudi ve!) smrketa

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

18. sep 2006 10:27

smrketa je napisal/a:
. Če res hočete, lahko tečete. Vse ostalo (razen zdravstvenih težav) so pa samo izgovori. (Pa verjamem, da to vsak zase globoko v sebi tudi ve!) smrketa
Mhm, natančno tako. Pri meni še ni tega klika pa nisem nič ponosna nase. Ko pa bo prišel, bo ves svet vedel. lp, Marija

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

18. sep 2006 10:43

Evo,se pridružujem zgornji.Nikoli v življenju si ne bi mislila,da bom kdaj tekla!!!Sedaj pa že tretji teden švicam,včeraj sem bila zunaj v dežju pa se je soseda mim z avtom peljala in mi ustavila,je mislila da tečem za njo.Sem jo lepo odslovila,da bom tekla kar do doma.Drugače pa komaj čakam naslednega jutra ali popoldneva(odvisno od službe)da grem tečt.Za enkrat tečem še v starih supergah ampak me konec tedna čaka nagrada(beri-nove adidaske),zadnjič me je pa moj sinek spraševal,kaj bi rada da mi prinese dedek mraz,pa sem mu odgovorila,da sem že napisala,da mi prinese mp3.Drugače pa tudi jaz tečem v eni stari trenerki,pa me to čisto nič ne moti.Pa lep tekaški pozdravček... andreja č. Sporočilo je spremenil(a) andreja č. dne 18. sep 2006 10:43:46

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

18. sep 2006 11:36

Tema je zdajle mogoče izgovor, spomladi pa ne bo. Sicer pa - ali res kdo teče v temi? Še sploh začetniki? Jaz ne upam, ker teren ni povsod isti, pa še gozdiček je... Lp, Asja

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

18. sep 2006 13:42

Švic majca, po domače povedano, je majca, ki se potem ko je premočena, hitro posuši in ni treba kar naprej preoblačiti majc, dobiš jih s kratkimi in dolgimi rokavi, super so tudi za v hribe in za na kolo, na vetru je hitro suha. Običajno ima vsaka firma zanje svoje ime, skoraj vsa pa se začnejo z DRY nekaj. Jaz sem moje kupila v Intersportu, znamko Nakamura, pol cenejša kot tiste "super" znamke (Nike, Adidas). Tema pa pri teku res ni ovira, samo glih čez drn in strn ne gre. Loni Makaroni

lonygirl  

član od: 13.12.2002

sporočila: 167

19. sep 2006 17:36

Asja, midva s fantom velikokrat tečeva v temi. On ima na glavi lučko, jaz pa v roki kresničko, da sva vidna. Vse se da, če se le hoče. Kar se švic majc tiče sem preizkusila že veliko znamk, pa mi najbolj ustreza znamka Karibu. Loni, tudi jaz imam zdaj etui za mp3 player, ker mi oddajnik za polar uro ni pravilno deloval, če je bil mp3 preblizu. Česa vse ne doživiš:)). Danes sem na belokranjskem koncu in me jutri čaka kolesarski vzpon na Mirno goro. Ni kaj, rekreacija paše. Lp, polona

mufin  

član od: 19.11.2004

sporočila: 259

19. sep 2006 19:51

Jaz poslušam radio preko telefona, ki ga dam kar v malo vrečko za zamrzovanje potem pa v zadnji žep na pajkicah. Zdrži tudi v dežju mufin

smrketa  

član od: 21.3.2005

sporočila: 261

25. sep 2006 22:27

No kaj zdaj, a kdo kaj teče? smrketa

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

26. sep 2006 7:34

Včeraj pa res ne, ponedeljek je zame dan počitka. Sem v nedeljo pretiravala, ker sem šla popoldne še s kolesom okoli, ko pa je bilo tako lepo vreme. Loni Makaroni

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

26. sep 2006 8:27

Jaz letos ne bom začela, ker sama v temi res ne bom tekla (lahko tisti, ki ima tipa zraven), tako da bom to prestavila na pomlad, do takrat pa drugače nabirala kondicijo. Me pa zanima kako hitro ste napredovali tisti, ki ste bili popolni začetniki v teku? Lp, Asja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti