18. sep 2006 10:23
Za vse, ki zavidate tekačem in ki si nabavite opremo, potem pa ugotovite, da je tema/hladno/vlažno ... IZGOVORI!!!!!!!!!!
Edino, kar res šteje, je to, da se spraviš v copate in tečeš! Nič načrtovat pa filozofirat pa kaj vem kaj. Obut in it! Kaj bi zavidale tekačem, ko pa lahko prav isto naredite tudi ve!!
Zakaj tako pravim? Ker sem bila sama ista - 4 leta nazaj. Sem si kupila tekaške copate in ker me niso sami pobasali in tekli z mano ven, seveda ni bilo nič ... jaz pa vsa razočarana, kako vsi lahko tečejo, jaz pa ne ... No, in klik je prišel, ko sem prebrala prvi post od Staše ... Za mano je 3. teden. Ni mi lahko, a vem, da to hočem. Tekla sem že po trdi temi, pa ko je rosilo ... Jaz razmišljam tako: če me bosta dve kaplji dežja ustavili, potem pač nimam resnične želje in volje po teku.
Seveda je bolj udobno ležati na kavču pred televizijo ... ampak ko enkrat veš, kaj hočeš, ko imaš CILJ, potem dejansko ni več težko dvigniti rit, obuti copate in teči ...
Aja, še glede opreme: ena je tu nekej napisala, da si ni namensko ničesar kupovala, ker se da teči tudi v navadni trenirki. se zelo strinjam s tem! Copati že morajo biti, ne moreš teči v salonarjih, ampak neke fenci zadeve, na katerih itak samo služijo prodajalci in proizvajalci - jaz jih ne rabim. Pa marsikatera med vami tudi ne, verjemite! Saj pa nisem profesionalna tekačica, na šminko nič ne dam in me prav briga, kaj si kdo misli, ko tečem v navadni trenirki.
Če res hočete, lahko tečete. Vse ostalo (razen zdravstvenih težav) so pa samo izgovori. (Pa verjamem, da to vsak zase globoko v sebi tudi ve!)
smrketa