22. avg 2006 21:34
Živjo Tamalaurša ! Sem opaz"la zanimivo tematiko pa sem se odločla, da še jaz delim svoje izkušnje z lečami s tabo in seveda z vsemi prisotnimi bralci te teme. Sama imam sicer bolj kot ne malo dioptrijo (-1.25), a že od vsega začetka,to je že kakih pet, šest let, nosim mehke kontaktne leče. Očala imam za skrajno silo in jih nataknem samo na vsake par mesecev. Nikoli nisem imela nobenih problemov, razen enkrat eno manjše, nedolžno vnetje, ki ga pa ne pripisujem lečam.Leče nosim od zgodnjega jutra pa do večera, se z njimi celo potapljam z jeklenko, študiram vedno z njimi, z njimi je preprosto pri športu...kjerkoli...včasih je zoprno v zelo zakajenih prostorih, ampak temu se že zaradi nekadilske narave bolj ali manj izogibam. Skratka, leče so edinstven izzum in brez njih bi meni trda predla. Glede na to pa, da si ti še zelo mlada ti priporočam še vzporedno nošenje očal. Saj ni treba, da jih imaš v šolo,za v kino...imej jih doma, ko gledaš televizijo... V primeru, da se odločiš za leče ti želim prijetno nošenje in čimmanj zapletov. P.S. Najlažja pot za naročanje leč-na dom, brez poštnine,pa še drage niso-je 08015323. Na internetu 080-1-leče. Lep pozdrav, Nina pina colada