Pomoč pri likanju

volkmm  

član od: 17.1.2006

sporočila: 40

2. jul 2006 11:16

Lepo ste se razpisale glede likanja in hvala FRESH za telefonsko številko likalnega servisa. Imam pa vprašanje v zvezi s čiščenjem stanovanja. Poznate morda gospo ali dekle ki bi bila pripravljena pospravljat stanovanje, starejši urejeni družini ( 3 odrasla osebe) enkrat tedensko na področji Rožne doline Lj. Hvala za odgovor. LP volkmm volkmm

mamazeljka  

član od: 29.3.2006

sporočila: 462

2. jul 2006 11:28

Tudi jaz si ne znam predstavljati,da ne bi likala.Sušilec sicer imam ampak ga uporabljam samo za spodnjice,nogavice in servete,ker sušilec precej uničuje perilo.Servete obvezno likam ker me je groza vzeti nezlikano v roke.Kar pa se samega likanja tiče nikoli ne likam več kot pol ure od kar imam kvalitetni parni likalnik. LP mamazeljka

ferda  

član od: 1.10.2003

sporočila: 280

2. jul 2006 18:50

ali morda gdo potrebuje pomoč na območju celja? se nudim. lep pozdrav. suzana

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

2. jul 2006 19:06

Punce jaz sem se ponudla kolegici, da ji zlikam perilo, ker se nikakor ni mogla skopat ven iz kupov. Likala sem šest ur in pol in sicer pri meni doma in zaslužila 10 tisoč. Za moj študentski žepek je pa kar nekaj. Drugače pa sama likam svoje perilo, občasno tudi mamino, tako da če je katera z dolenjske se priporočam. alexis

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

12. jul 2006 19:08

Če je katera iz zasavja se priporočam tudi jaz. Sem brez službe in bi kar prav prišel kakšen tolarček.Doma likam vse sama, pa še mami včasih. Lep pozdrav. fakin712

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

12. jul 2006 20:01

Punce, da ne bomo dobile davčno za vrat, ko se vse ponujamo, da bi likale "na črno"!!! :))) alexis

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

12. jul 2006 21:00

Hm..nas je 5 komadov..ampak res nimam problemov z likanjem. Likam v glavnem moževe in svoje srajce in še tu in tam kako majčko, ostalo le zlagam. Je pa res, da gledam, da je perilo čez noč na balkonu in malce vlažno, zjutraj tako likam na blakonu in zlagam tako, da sama teža kupa lepo polika perilo. Sušilca pa še nimam. ampak meni se res ne zdi, da imam veliko likanja.... Pa mislim, da se ne rabite bat davčne. Oni lovijo le večje... za takole likanje pa...pa še nickname imamo..ne se bat...

zima  

član od: 16.1.2004

sporočila: 574

12. jul 2006 22:40

Pri nas pa je z likanjem zadnje čase velik problem. Ker sem vsak drug teden "odsotna" zaradi mojega zdravljenja, se mi je nabrala že prava gora perila. Kljub vsemu pa ima moj mož za v službo obvezno vsak dan zlikano srajco ali poletno majico. Imam sušilec, ampak poleti ga ne uporabljam (šparam pri elektriki na račun sončne energije ), ko se bolje počutim zlikam srajce za cel teden, ostalo pa sproti. Tudi jaz za doma še nekako navlečem nase kako nezlikano majčko, da pa bi šel kdo od nas nezlikan kam ven, se pa ne spomnim, da bi se kdaj zgodilo. Nikakor pa se ne morem sprijazniti z mislijo, da bi perilo samo zložila in položila v omare. Upam na boljše čase, ko bom spet imela sproti vse pošlihtano. Do takrat bomo pa likali na obroke- včasih tudi ob 5. uri zjutraj . Zlikani in nezlikani, lepo se imejte! ZIMA

Taia  

član od: 2.11.2002

sporočila: 473

12. jul 2006 23:30

Odkar imamo sušilca, likam samo moževe srajce, pa kakšne hlače. Vse ostale cunje le zložim in dam v omaro. Odkar ga imamo, likam na vsake 14 dni in še takrat le cca 1 uro, ker je cunj res malo. Posteljnine pa itak NIKOLI nisem likala, saj se vse naravna, ko se v postelji prespi 1 noč! Taia

stara  

član od: 12.10.2005

sporočila: 380

13. jul 2006 7:13

Tudi jaz ne likam veliko. Iz pralnega stroja v sušilec, nato pa poravnam, zložim in v omaro. Kupujem take cunje, ki jih ni potrebno likat. Likam samo moževe srajce (jih ni veliko), kuhinjske krpe in še kaj kar je mečkano. Posteljnino obesim na terasi in jo potem samo zložim. Res ne vem, zakaj ene toliko likate - naredite si življenje bolj komot stara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti