2. jul 2006 9:59
Pa kdo je rekel, da ste picajzlaste? Jaz se sploh ne sekiram, če drugi likajo, hvala bogu, da se jim da, jaz osebno, če bi mogla vsak dan zlikat 2 stroja parila bi se mi zrolalao. Pomečkani pa tudi mi nismo, res pa je, da ne nosim hlač na rob in raznih bluzic, vse bolj športno in iz takih materialov, da se ne mečka.
Moja teta pa je tako natančna z likanjem, da lika totalno vse, še nogavice. Si predstavljate kako sem bila srečna, ko sem bila kot otrok celo poletje na počitnicah pa mi je vseke par dni rekla teta. Nataša danes bomo pa likali
, da te kap.
Likala sem pa res, ko sem rodila prvo hčerko, likala sem še tiste trakce od body benkic, da se mi je skor zrolalo od vsakodnevnega stanja pri pegli.
Pa mi je potem še babca rekla, da tolk peglat pa res ni treba in potem, ko sem nehala likanja, ne boste verjeli sploh nisem še začela pogrešat.
glede pranja sem pa tudi jaz obsedena, samo ena packa pri otrocih na obleki, takoj leti v pranje in potem perem kot nora. Oziroma pere pralni stroj, hvala bogu, da obstaja.
Sem pa tudi jaz morala začeti zlagati stvari od spodaj navzgor (sveže spodaj), ker moj možek pograbi prvo stvar z vrha in se tako lahko zgodi, da ima 3 dni eno in isto majico, ker jo sproti operem vsak dan in posušim. Pa ne boste mislili, da se ona zato sekira, važno, da je čisto reče on, pa kaj, če je vsak dan ista. Svašta, potem izgleda, kot bi mel samo 1 majico, ha ha. Evo moški pa se ne obremenjuje. Jaz pa za cel teden nazaj na pamet vem kaj sem imela oblečeno in bog ne daj, da bi mela 2 dni isto.
Da ne pišem kakšne barvne kombinacije mi obleče pri otrocih, pol se pa čudi zakaj rdeča in vijolčna in zelena s pikcami ne pašeta skupaj. Pa reče važno, da je čisto, otroc se pa itak ne sekirajo.
Glede na to kolk zadnje dni lapam po forumu zgleda, da bom kmalu nadomestila svojo odsotnost ta 2 meseca.
jade