1. jul 2006 9:19
Preveč za 4 ure stanja za likalno desko? HALOOOO? alexis
1. jul 2006 9:19
Preveč za 4 ure stanja za likalno desko? HALOOOO? alexis
1. jul 2006 11:12
Anamarija, mislim da to ni preveč. Če sam ne moreš,ker si bil operiran in nimaš nikogar drugega, ki bi to opravil, pa še prostora ne, ker smo renovirali in imeli polno hišo mojstrov, potem se mi zdi to zelo mala cena za 4 ure likanja z njeno elektriko. Kyara
1. jul 2006 12:33
alexis je napisal/a: |
Preveč za 4 ure stanja za likalno desko? HALOOOO? alexis |
1. jul 2006 18:38
meni pa likanje ne dela problemov..se ponujam, ce katera od vas prihaja s postojne oz. okolice..poletnega zasluzka se ne branim :) vedno prav pride med studijem :)) lepo se imejte,pa likajte zvecer ko se ohladi hehe slovinkita
1. jul 2006 20:55
anamarija1 je napisal/a: | ||
|
1. jul 2006 20:55
jade je napisal/a: |
Ampak ženske nikoli mi ne bo jasno kaj maste tolk za likat? Jaz sploh ne likam pa ravno tako preživimo. Vse zabrišem lepo v sušilni stroj, takoj, ko je suho vzamem ven, zložim in to je vsa umetnost. Pa ni nič zmečkano. Prav občudujem vas, sploh v tej vročini, da še zraven likalnika stojite. [ploskanje][ploskanje] jade |
1. jul 2006 21:38
Joj joj punce. Še pri vojakih sem si srajco zlikal. Ne predstavljam si, da bi sedaj direkt iz stroja ali pa iz štrika, oziroma sušilca, cape na sebe navleku in šel med ljudi. LP Matjaž
1. jul 2006 21:43
Bravo Matjaž! Jaz sem brez besed. Pozdravček!
1. jul 2006 21:46
živijo! jaz sicer ne likam rada se pa priporočam ker malce pricurlja več v denarnico. ob šoloobveznih otrocih je to že skoraj nuja. živim v okolici celja sicer se pa meni tudi pojavijo občasno kopice cot ki kar ne zginejo rade. lep pozdrav vsem.
2. jul 2006 7:14
Pa saj se sploh ne pozna, da ni zlikano. Moj sušilec tko fajn posuši, da srajce ven potegnem, ko speglane, noben ne porajta, da ni likano z likalnikom. Hvala bogu, ker likanja pa res ne maram. jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)