4. nov 2012 21:41
Kaj pa če je štrklavka špila za klobase zašpilat?
minka2
4. nov 2012 21:41
Kaj pa če je štrklavka špila za klobase zašpilat?
minka2
5. nov 2012 1:37
Je štrklavka mogoče grebljica za po peči poštrkljat ?
manca51
5. nov 2012 9:08
Ne, ne, bo treba it v smeri .
rimljankaMygrace
sporočila: 6506
5. nov 2012 10:05
A velja samo +..........
ali tudi inv poštev prideta? Pa potem ?
Morda tudi tale: ?
Mi vleče na čorbico iz svinjskega jezika in in morda kakšno šavje zraven?
Si pa najdla , Rimljanka, jaooooooooooo
Mygrace
5. nov 2012 10:45
No, čorbica bi še šla, ampak.....ni jezika noter, lahko je pa vonj po njem. pa naj te ne zavede.
rimljanka
5. nov 2012 12:11
Aha, kuha se, morbit štrklja, kar pomeni, da malo brbota, ropota, šprica, kaj pa vem.
[smeško žarnica], močnik, al pa polenta, notri pa mačji jezik!
lp
mzmMygrace
sporočila: 6506
5. nov 2012 12:40
Skratka...tole bom jaz danes za kosilo skuhala, pa kar bo, bo!
Mygrace
5. nov 2012 14:29
O, super, se lahko povabim?
rimljanka
5. nov 2012 18:30
Hodulje ? Al pa kej za na kruh namazat?
Dežja je pa tud že dost! Sm že pozabu kako sonce zgleda.
janko1
5. nov 2012 18:47
mišzmoke je napisal/a: |
Aha, kuha se, morbit štrklja, kar pomeni, da malo brbota, ropota, šprica, kaj pa vem. |
Tole je tudi že kar blizu, jaaaaaaaaaa. Kaj se tako kuha, ko se kuha? Ja, štrklavka, ne? A kaj je to? Ja, saj to vas sprašujem, anede?
rimljanka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Rižek v poletni solati