Se gremo igrat?

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

5. feb 2007 21:23

Pa ste sestavle kompleten odgovor: KULINARIČNA PRATIKA 2003 stran 65 Janez Trdina: Kaj je sreča za dolenjca? Vinska kapljica, svinjska reberca in ženska bederca. Katti nadaljuj, saj si bila najbližje. Matjaž

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

6. feb 2007 19:19

JUPI! Sem dobila zasebno pošto, torej je res čas za vprašanje. Tokrat iščemo testo. Osnovna sestavina tega testa so beljaki in sladkor. katti

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

6. feb 2007 19:37

Baiser mogoče? Bernarda

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

6. feb 2007 19:48

Točno tako... full težko vprašanje očitno ... a veš, kaj še gre v to testo ? Nadaljuj terlikar 1 katti

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

6. feb 2007 20:00

Gre še malček škroba-da je testo trdnejše,pa malo limoninega soka-da se hitreje strdi. Sedaj pa vprašanje: slovensko ime za SABAYON omako,oziroma njeno različico. Bernarda

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

6. feb 2007 20:13

A je to vinski šodo rrr

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

6. feb 2007 20:15

En odgovor je dodala ribaracarak, tudi vinska pena je imenovan vinski šodo, je bolj slovensko milozvočno. Francozi z imenom sabayon označujejo tudi različico muslinaste omake, ponavadi pripravljene s šampanjcem. Postrežemo jo k ribam ali lupinarjem. rimljanka

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

6. feb 2007 20:42

Ja rrr,tako je! Kar nadaljuj! Bernarda

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

7. feb 2007 7:09

Ej rimljanka, kar ti nadaljuj, saj jaz nimam kakega posebnega filinga za te igrice, čist slučajno sem gor pokukala in nedavno v eni reviji to brala...tako da, izvoli... rrr

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

7. feb 2007 19:08

Ribaracarak, zakaj pa ne bi postavila vprašanja? Jaz tud postavim tako vprašanje, da takoj nekdo ve odgovor. So take brihtne glavce tle gor. katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti